R_I_P_ Opublikowano 5 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 5 Lutego 2007 WItam :) WIec tak... Moja dziewczyna pisze aktualnie prace magisterska - i potrzebuje do tego okolo 100 ankiet - temat to : „Seksualność jako temat rozmów między partnerami”. Jesli masz kilka-kilkanascie minut - to prosze, sciagnij ankiete, wypelnij i odeslij na podany adres :) Z gory serdecznie dziekuje http://rip.zw.pl/marzena/ankieta.doc Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
und3r Opublikowano 5 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 5 Lutego 2007 Ta ankieta jest miejscami źle skonstruowana. Np. w pytaniu o wiare żadna odpowiedź mi nie pasuje, a nie ma tam opcji "inne" (a powinna być :P ). No ale mimo wszystko postaram sie to kiedys wypelnic. Ps. Do kiedy mam czas ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mechl!k Opublikowano 5 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 5 Lutego 2007 Skierowana jest glownie do studentow? ;> Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZwieRZakwawa Opublikowano 5 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 5 Lutego 2007 Mam chwilkę: pomogę :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...