morrigan Opublikowano 5 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 5 Lutego 2007 Witam uczestników. Mam delikatny problem z połączeniem. Przy odpalonej przeglądarce i otwartych stronach (zarówno IE jak i Opera) co jakiś czas (10-20 min) jakby gubiło sieć. Strony nie chcą się otwierać, wygląd zupełnie jakby zgubiło połączenie z netem ale net działa bo p2p i miranda chodzi. Muszę wtedy zrobić reset karty sieciowej i znów stronki chulają. Da się z tym żyć ale na dłuższą metę będzie to uciążliwe. Spotkał się ktoś z takim problemem? Jest to Vista Ultimate x86 build 6000, sieciówka realtek a net na stałe osiedlowy. Mam najnowsze stery do karty. Wyłączałem już ipv6 ale jest to samo, pod ipconfig jest tylko jedna karta rzeczony Realtek. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
morrigan Opublikowano 9 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 9 Lutego 2007 (edytowane) Dziękuję fachowcy, Wypróbowałem masę rzeczy i wystarczyło zmienić w ustawieniach z sieci prywatnej na publiczną. Edytowane 9 Lutego 2007 przez morrigan Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...