hubert15692 Opublikowano 5 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 5 Lutego 2007 Witam!! Mam notebooka Toshiba: Nazwa plyty glownej Toshiba TECRA A4 Moduł plyty glownej Intel Aviso i915PM Pamięć fizyczna 1024 MB (DDR SDRAM) Typ BIOS'u Insyde (05/18/04) Karta wideo ATI Mobility Radeon X300 (M22) otoz nie mam sterownikow o karty graficznej i dziekowej. Sciagnełem juz sterowniki do karty graficznej ale mi nie działa sterownik. Pisze, ze nie wykrywa karty :/ nie wiem co sie dzieje...porsze o pomoc. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MBX Opublikowano 5 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 5 Lutego 2007 (edytowane) Kliknij tutaj Wybierasz sobie z listy Komputery przenośne, rodzina Tecra, serię Series A i model komputera, bo są dwa i wybierasz odpowiedni typ sterownika: Display Driver - grafika, Sound Driver - dźwięk Edytowane 5 Lutego 2007 przez MBX Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hubert15692 Opublikowano 5 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 5 Lutego 2007 dzieki wielkie juz wszystko dziala pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...