Arczi2222 Opublikowano 5 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 5 Lutego 2007 (edytowane) Witam Zdechł mi chief 420W,naprawiać sie i tak nie opłaca ,dlatego zastanawiam sie nad jakimś nowym.Komputerek jak w podpisce zależy mi głownie na mocnej linii 12V,w miare cichy A oto kandydaci http://allegro.pl/item160293849_160293849.html http://allegro.pl/item162596461_boisz_sie_...w_hk_350ap.html http://allegro.pl/item162042207_chieftec_g..._fvat_7865.html http://allegro.pl/item161512132_chieftec_g...x_400_wat_.html A może są jakieś lepsze w cenie 120 max 180zł.Co myślicie o tym modecomie?Cena niska no może te 500W troche naciągane,tylko jak z jego zabezpieczeniami :-| Z góry dzieki za opinie Edytowane 5 Lutego 2007 przez Arczi2222 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pabliq Opublikowano 5 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 5 Lutego 2007 Daruj sobie tego modecoma bo on z 500 W ma tyle wspolnego co moja babcia z programowaniem :P Bierz tego HK 350 i sie nawet nie zastanawiaj. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arczi2222 Opublikowano 5 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 5 Lutego 2007 Daruj sobie tego modecoma bo on z 500 W ma tyle wspolnego co moja babcia z programowaniem :P Bierz tego HK 350 i sie nawet nie zastanawiaj. Może i masz racje ale jego cena jest dużo niższa,zakładam że 400W powinien mieć,a tyle by mi stykło. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
YogiCK Opublikowano 5 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 5 Lutego 2007 Wiesz, skoro miałeś Chiefteca, to przesiadka na feela będzie jak przesiadka z Ferrari na Trabanta. Bierz Huntkeya i nie marudź. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pageup Opublikowano 5 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 5 Lutego 2007 bardziej jak przesiadka z opla vectry na dacie lagan... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arczi2222 Opublikowano 5 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 5 Lutego 2007 (edytowane) Wiesz, skoro miałeś Chiefteca, to przesiadka na feela będzie jak przesiadka z Ferrari na Trabanta. Bierz Huntkeya i nie marudź. Biore jednak tego huntkeya,wszedzie go chwalą,kurcze ale przejściówke trza jeszcze kupić.Mam naddzieje że szybko przyjdzie,chwoliowo jade na codegenie 300W strasznie szumi skubany,czuje sie jakbym stał przy wodospadzie :lol2: :D Edytowane 5 Lutego 2007 przez Arczi2222 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fredek Opublikowano 6 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 6 Lutego 2007 Podłącze sie do tematu :-P A mianowicie czy to bzyczenie huntkeya po wyłączeniu komputera jest normalne?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
greg505 Opublikowano 7 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 7 Lutego 2007 Biore jednak tego huntkeya,wszedzie go chwalą,kurcze ale przejściówke trza jeszcze kupić.Mam naddzieje że szybko przyjdzie,chwoliowo jade na codegenie 300W strasznie szumi skubany,czuje sie jakbym stał przy wodospadzie :lol2: :Doj ryzykujesz, ryzykujesz :blink: to szumienie moze sie za chwile zminic w...... BUUUUMMMM Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mookie Opublikowano 7 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 7 Lutego 2007 (edytowane) oj ryzykujesz, ryzykujesz :blink: to szumienie moze sie za chwile zminic w...... BUUUUMMMM Racja, a żeby Ci to uświadomić wiedz że Codegen jest na naszym forum królem w BUM! i lubi zabierać z sobą w zaświaty inne podzespoły. Ranking najczęściej palących się zasiłek: http://forum.purepc.pl/index.php?showtopic...p;#entry2335192 EDIT: Wyprzedza dwukrotnie wynalazki no-name oraz trzykrotnie megabajt :lol2: EDIT2: Statystyki mówią że Feel jest stosunkowo dobrym zasilaczem, IMO to najlepsza zasiłka w kategorii najtańsze ;) Edytowane 7 Lutego 2007 przez mookie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
greg505 Opublikowano 7 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 7 Lutego 2007 najlepsza zasilka w kategori najtansze (ale uzywane) jest fortron Arczi2222 jezeli nie chcesz sie znalezc w temacie ktory podal mookie to lepiej bez nowej zasilki juz kompa nie wlaczaj ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mookie Opublikowano 7 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 7 Lutego 2007 najlepsza zasilka w kategori najtansze (ale uzywane) jest fortronMówiąc najtańsze miałem na myśli codebajty i inne ważące pół kilograma :lol2: . Fortron to świetna zasiłka, na równi z najwyższej jakości zasilaczami. Sam używam tylko fortronów i nigdy się nie zawiodłem. Obecnie mam tego co w podpisie, bez zająknięcia ciągnie mojego Athlona @ 2.7GHz plus kupe innych flaków. Czytałem również że z powodzeniem ciągnie C2D + GF7900GS. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arczi2222 Opublikowano 7 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 7 Lutego 2007 (edytowane) Temat nieaktualny,własnie dziś przyszedł znajomy i udało sie nam naprawić tego chiefteca okazało sie ża padła w nim jedna dioda koszt 40gr :lol2: plus oczywiście flaszka dla kolegi za pomoc :D.Dobrze że sie chwilowo wstrzymałem z zakupem nowego Edytowane 7 Lutego 2007 przez Arczi2222 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...