maciex90 Opublikowano 5 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 5 Lutego 2007 (edytowane) Witam Mam problem ponieważ mam podpięty telewizor do komputera i wszystko jest pięknie widać pulpit ikony , ale gdy otworze film przykładowo w AllPlayerze to jest czarne tło a głos jest. W czym może tkwić problem?? Edytowane 7 Lutego 2007 przez maciex90 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mogiel Opublikowano 8 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 8 Lutego 2007 Rozumiem, że do obsługi TV-Out używasz sterowników od karty graficznej. Może spróbuj innych programów np. TVTool i zobacz jaki będzie efekt. Pamiętam, że na jakimś starym geforcie miałem podobny problem i jedynym rozwiązaniem było ustawienie TV jako ekranu podstawowego, a monitora jako dodatkowego. Powinna być taka opcja w sterownikach. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maciex90 Opublikowano 8 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 8 Lutego 2007 Dzięki spróbuje w ten sposób...:) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
artur1 Opublikowano 23 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 23 Lutego 2007 Wciśnij ALT + F5 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...