huta Opublikowano 5 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 5 Lutego 2007 czesc mam problem już od 2 lat nie rozwiązany !!! :(:( otóż dzis kupiłem sobie nagrywarke dvd ASUS-a i...... nie moge nagrywac w nero !!! miałem wcześniej nagrywarke cd i problem był ten sam przez windowsa moge nagrywac ale np przez nero już nie :( włączajac nero zaznaczam co chce dodac do nagrania klikam dalej i niestety nie mam podświtelonej opcji ZAPISZ :(:( czy ktos wie co moze byc tego przyczyną ??? moze zworki ???? aha zapomnialem dodac że oprócz nagrywarki mam również zwykły czytnik dvd bardzo prosze o pomoc dzieki i pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 5 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 5 Lutego 2007 Przy wyborze nagrywarki jest napęd widoczny? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nrl Opublikowano 5 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 5 Lutego 2007 (edytowane) chyba nawet tego nie robił ;) wystarczy odpalić Nero Burning ROM przycisnąć ctr+r lub otworzyć zakładkę Nagrywarka - > Wybór Nagrywarki.... nero pewnie łapało dvd :D Edytowane 5 Lutego 2007 przez Nierealny Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
huta Opublikowano 6 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 6 Lutego 2007 Przy wyborze nagrywarki jest napęd widoczny? widzi moją nagrywarke i moge tez zmienic na IMAGE RECORDER i wtedy ZAPIS mam podświetlony chyba nawet tego nie robił ;) wystarczy odpalić Nero Burning ROM przycisnąć ctr+r lub otworzyć zakładkę Nagrywarka - > Wybór Nagrywarki.... nero pewnie łapało dvd :D nie wiem o co ci chodzi :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tuco22 Opublikowano 7 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 7 Lutego 2007 Pewnie masz bardzo zabytkową wersję Nero :lol: , albo jakiegoś Nero OEM-a z innej nagrywarki. I dlatego nie rozpoznaje nagrywarek. No i dlatego nie możesz nagrywać w Nero :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stivo Opublikowano 7 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 7 Lutego 2007 Zworki raczej nie mają tu nic do gadania.. Wybór nagrywarki także, bo Nero przecież sam rozpoznaje co jest nagrywarką i wtedy masz wybór w okienku. Sprawdziłbym jakiś inny program do nagrywania. Polecam Ashampoo Burning Studio 6. Jak dla mnie lepsze od Nero ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stranded Opublikowano 7 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 7 Lutego 2007 ewentualnie nowszą wersje nero, nie polecam 7 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
huta Opublikowano 7 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 7 Lutego 2007 Pewnie masz bardzo zabytkową wersję Nero :lol: , albo jakiegoś Nero OEM-a z innej nagrywarki. I dlatego nie rozpoznaje nagrywarek. No i dlatego nie możesz nagrywać w Nero :wink: musze cie uspokoic.... zainstalowałem NERO które miałem w zestawie razem z nagrywarką Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tuco22 Opublikowano 7 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 7 Lutego 2007 musze cie uspokoic.... zainstalowałem NERO które miałem w zestawie razem z nagrywarką To nic nie znaczy, ja tez mialem, kolega też miał taki przypadek że te wersje Nero, co były dolączone, nie wykrywały nagrywarki :mur: Na serio to pisze. Może też mialeś takiego pecha trafic na taką partię gdzie była dołaczona jakaś stara wersja Nero, co nie widziala nagrywarki :? . Sciągnij sobie jakąś nowszą wersję, to się przekonasz. Bo to jest niemożliwe aby Nero nie obsługiwało twojej nagrywarki. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...