srekal34 Opublikowano 6 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 6 Lutego 2007 Witam. W głowie zrodził mi się pomysł na moda obudowy, ale potrzebna mi do tego będzie taka kratka typu "plaster miodu" jaką często spotykamy w zasilaczach. Gdzie można coś takiego kupić? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Veilroth Opublikowano 6 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 6 Lutego 2007 blacha perforowana - popytaj w castoramo podobnych sklepach i przejdź się do najbliższego metalowego Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stark Opublikowano 6 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 6 Lutego 2007 (edytowane) Jak ostatnio widziałem w Castoramie blachę perforowaną i jej cenę... Ok. 100 zł za m2, z tego co pamiętam arkusze były właśnie 100/100cm a w środku wycięte kwadraty oraz, na innym arkuszu, prostokąty. A co do plastra miodu. Podobną dość strukture ma blacha w niektórych filtrach powietrza, więc gdy filtr jest duży i zużyty to jest i blacha :) a wygląda to mniej więcej tak: Edytowane 6 Lutego 2007 przez _piotrek Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
srekal34 Opublikowano 6 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 6 Lutego 2007 Nom dokładnie o coś tkaiego mi chodzi, tylko potrzebny mi taki kawałek, zeby swoją wielkoscią zakrył cały panel przedni Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Imperator Kret Opublikowano 6 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 6 Lutego 2007 (edytowane) To co jest na zdjęciu to najzwyklejsza siatka tuningowa z allegro - 12 zł za kawałek 25x100 cm. Szukaj pod hasłem "siatka aluminiowa". Są też małe oczka np. 3x5 mm(ja takie mam), ale nieco droższe. Edytowane 6 Lutego 2007 przez Puma[JFK] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stark Opublikowano 6 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 6 Lutego 2007 (edytowane) Hmm, to musisz znaleźć jakiś duży filtr po prostu. Popytaj w motoryzacyjnych, choć pewnie w jakimś warsztacie, po wymianie byłoby taniej :) Puma[JFK]: No niestety siatka z allegro to nie jest. Może podobna, ale ta na zdjęciu była wzięta z filtra powietrza. Wiem, bo sam ją odzyskiwałem, cięłem, pasowałem... Edytowane 6 Lutego 2007 przez _piotrek Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kain Opublikowano 7 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 7 Lutego 2007 piotrek ales mi pomysl podsunal genialny :D Dziekuje :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...