kszychooo Opublikowano 28 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 28 Grudnia 2007 run. dokladnie o to chodzilo - dzieki :) jeszcze spytam : da sie pracowac w takim trybie normalnie (tzn. podzielony sztucznie ekran na pol) ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
run. Opublikowano 28 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 28 Grudnia 2007 ja w takim trybie nie pracuję, ale mysle, ze sie da :) W moim przypadku okienka przeglądarki trzeba było przewijać w poziomie.. ale to pewnie kwestia ustawień ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kszychooo Opublikowano 28 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 28 Grudnia 2007 Ja potrzebuje takiego trybu co jakis czas i zastanawiam sie czy oferowana przez 931BW 1440x900 jest wystarczajaca do tego. W sumie w modelu 205BW jest juz 1680x1050. Tylko nie znalazlem zadnych informacji nt. matrycy i ogolnych wrazen z korzystania. A przede wszystkim porownania wzgledem 931BW. Wieksza rozdzielczosc widzialem w naturze i wystarczyla do w/w pracy. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
prown Opublikowano 28 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 28 Grudnia 2007 male pytanko, bo nie moge znalezc odpowiedzi, ten monitor ma regulacje gora/dol czy jest na sztywno skrecony? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Popiół Opublikowano 28 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 28 Grudnia 2007 (edytowane) Ma regulacje o pare stopny w gore i dol ( a przez pare miesiecy myslalem ze jest sztwyno ustawiony, dopiero niechcacy to odkryłem niedawno :P ) Edytowane 28 Grudnia 2007 przez Popiół Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
run. Opublikowano 28 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 28 Grudnia 2007 Jeżeli pytasz czy można go przesuwać w górę i w dół na "nodze" to nie można. Tylko tak jak napisał Popiół - można przechylać ekran o pare stopni. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mctel Opublikowano 30 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 30 Grudnia 2007 Witam Mam kilka pilnych pytań - musze sie zdecydowac na monitor do jutra. Monitora bede uzywać do internetu,filmow mniej do gier. Czy nie brakuje wam miejsca w Pionie ? Przeszkadza to ? jak sie sprawuje przy codziennym uzytkowaniu ? Jak wyglada sprawa ze starszymi grami ? Moge np. uruchomic w kwadracie 800x600 reszta czarne ? Mozna wylaczyc podsietlanie guzika zasialnia ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kszychooo Opublikowano 1 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 1 Stycznia 2008 w kwestii filmow : 1. Jak wyglada sprawa katow w samsungu - czy da sie ogladac w 2 osoby z odleglosci 1-1,5metra ? 2. Jak kwestia plynnosci (smuzenia) obrazu? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
centy Opublikowano 3 Maja 2008 Zgłoś Opublikowano 3 Maja 2008 Odkopie temat. Kupiłem ten monitor, wszystko fajnie ale mam problem z MagicTune. Ściągnołem wersje 2.0.13 premium pod Viste ze strony samsunga. Zainstalował się bez problemu, działał także ale do pierwszego restartu. Przy zamykaniu wyskoczył błąd a po ponownym uruchomieniu wina info że program nie obsługuje tego systemu (Vista). Zna ktoś lekarstwo na tą bolączkę. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZaM3R Opublikowano 24 Maja 2008 Zgłoś Opublikowano 24 Maja 2008 witam mam lekki problemik z tym monitorem wczoraj go zakupilem, i nie wiem gdzie wylaczyc przyspieszanie czy cos takiego, nie jestem informatykiem tylko mi kumpel podpowiedzial ze to moze byc to, musze to wylaczyc poniewaz w grach takich jak CS (Counter-Strike) mi hmm nie wiem jak to nazwac - przycina... z gory dziekuje za pomoc Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pasztecik Opublikowano 26 Maja 2008 Zgłoś Opublikowano 26 Maja 2008 W OSD się włącza, zerknij może do instrukcji? "Przyśpieszenie" domyślnie jest włączone. O ile pamiętam dobrze to na tym monitorku gry takie jak CS (Counter-Strike) chodziły mi płynniutko, bez smug, przycinek, itd. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZaM3R Opublikowano 26 Maja 2008 Zgłoś Opublikowano 26 Maja 2008 ja nie mam instrukcji obslugi do tego monitora;( dlatego tez tutaj pisze gdzie w OSD dokladnie to jest :P bo ja ang nie znam :oops: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
centy Opublikowano 26 Maja 2008 Zgłoś Opublikowano 26 Maja 2008 W menu 2 pozycja od dołu (suwaki ala korektor), następnie RTA ON/OFF Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZaM3R Opublikowano 26 Maja 2008 Zgłoś Opublikowano 26 Maja 2008 bardzo dziekuje :) i pozdrawiam;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...