Gość lipa_ml Opublikowano 6 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 6 Lutego 2007 Witam. mam problem złozyłem kompa p5b +e 4300 i mam problem bo standardowo uruchamia mi na 2400 mhz i wywala błąd "intel cpu ucode loading error" i nie wiem co począć Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kszonek Opublikowano 6 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 6 Lutego 2007 Witam. mam problem złozyłem kompa p5b +e 4300 i mam problem bo standardowo uruchamia mi na 2400 mhz i wywala błąd "intel cpu ucode loading error" i nie wiem co począć wyłącz "wait for f1 if error" i nie przejmuj sie tym........ zreszta ciekawe ze odpala sie na 2,4.... jak widzi go cpu-z? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M4TEUSZ Opublikowano 6 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 6 Lutego 2007 (edytowane) Oczywiście masz fabrycznie wgrany BIOS <_< updatuj go na najnowszy 1102, choć uchodzący za najlepszy 0806 też powinien sobie dać radę. używaj też stosownych topików np. Asus P5b Deluxe/wifi-ap , wiem że nie wygląda na to* ale jest też o zwykłych P5B *już prosiłem moderatora o zmianę nazwy topiku na "Asus P5b/-e/Deluxe/wifi-ap" lub "asus P5B wszystkie modele" lub jakoś tak :mad: Edytowane 6 Lutego 2007 przez M4TEUSZ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...