benek Opublikowano 15 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 15 Lutego 2003 no prosze kto by pomyslal ze Titan wezmie sie za WC :) TITAN WC Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SpiderMAN Opublikowano 15 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 15 Lutego 2003 Evercoll ma taki sam prawie zestawik :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ituriel Opublikowano 15 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 15 Lutego 2003 Nie ma to jak klasyczne bloki i cała ceremonia składania WC ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bruce Opublikowano 15 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 15 Lutego 2003 ten panel troche tandeta zalatuje ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LuZaczek Opublikowano 15 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 15 Lutego 2003 Nie ma to jak klasyczne bloki i cała ceremonia składania WC ;]Dokladnie popieram w 100%!!! Wszystko musi bydz zgodnie z ceromonia!! :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
speedy029 Opublikowano 15 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 15 Lutego 2003 Najlepszy jest ten blok wodny z radiatorem i wentylatorem Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
B3T0N Opublikowano 15 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 15 Lutego 2003 qpa - wole ceremonie :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
McBenner Opublikowano 15 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 15 Lutego 2003 Ja wam powiem ze wykombinowalem jak moglaby wyglada wydajna chlodnica mieszczaca sie w kompie. Mianowicie, cos takiego jak z miko, tylko ze zajmujace dwa miejsca na cdromu i majace finy w poprzek kompa. Czyli tak zeby mozna zamontowac wiatraki z przodu obudowy i zeby dmuchalo na nie totalnie swieze powietrze z przodu. To byloby idealne. No i oczywiscie chlodnica full z miedzi. To mi sie normalnie dzisiaj przysni, ehh wypas :-) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZOh1w2 Opublikowano 15 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 15 Lutego 2003 wieje - woda sie leje - czego jeszcze chcieć ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Varrol Opublikowano 15 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 15 Lutego 2003 No, no, powiem, że nawet nieźle wygląda (panel faktycznie taki trochę tandetny), ale chłodniczka fajna i blok z prostym zapinaniem (przez te dotychczasowa zapinki uszkodziłem płytę główną - dlatego tak pragnę prostego zapinania bloku). Tylko jedna rzecz mnie niepokoi - ten panel wygląda na dość długi (zresztą musi być dłuższy od CDROMa) i u mnie by się nie zmieścił. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kwiecień Opublikowano 18 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Lutego 2003 Gdzieś już chyba GoLo prezentował to WC. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...