Skocz do zawartości
milosz

Gtr 2 Nie DziaŁa! Problem To Direct 9.0c

Rekomendowane odpowiedzi

:cry: Witam fanów gtr2 .zakupiłem sobie gierke bo z gtr 1 byłem strasznie zadowolony lecz problem polega na tym ze gdy uruchamiam gtr-a to pyta mnie o direct 9.0c którego sobie ściągnołem.ale poprostu nie działa :mur: i prosze o pomoc jezeli ktos spotkał sie takim problemem bede wdieczny bo jestem bezradny

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

wiem juz to prubowałem i nic :mur: chyba mam coś ztym dx bo pamietam ze demo mi chodziło,ale od czasu kiedy sciagnołem sobie ''recer wtcc'' simbin to zaceły się te kloporty z dx i juz prubowałem na rużne sposoby i jak narazie to moze farmata zrobić.pozdro z checia czekam na inne propozycje :rolleyes:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

[ot]Człowieku naucz się pisać po polsku - dawno nie widziałem aż tylu błędów ortograficznych. I nie pisz że masz jakąś dysortografię czy inne dysmózgowie - jest coś takiego jak Firefox 2.0 lub korekta w Wordzie.[/ot]

Format na bank ci pomoże.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ach ten wasz windows;)

nie ma to jak konkretna odpowiedz :rulez:

do autora topiku

pomijam juz te straszne bledy (zastraszajaca liczba osob na forum tak pisze :mur: , moze trzeba regulamin zmienic ;) )

jakis konkretny blad ci wyskakuje?

moze brakuje tylko jakiegos pliku <_<

poszukaj programu dzieki ktoremu mozna dx odinstalowac (a pozniej znowu zainstalujesz)

np. ten http://www.majorgeeks.com/download.php?det=2935

albo jakis podobny

Edytowane przez greg505

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi