milosz Opublikowano 6 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 6 Lutego 2007 :cry: Witam fanów gtr2 .zakupiłem sobie gierke bo z gtr 1 byłem strasznie zadowolony lecz problem polega na tym ze gdy uruchamiam gtr-a to pyta mnie o direct 9.0c którego sobie ściągnołem.ale poprostu nie działa :mur: i prosze o pomoc jezeli ktos spotkał sie takim problemem bede wdieczny bo jestem bezradny Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lanc Opublikowano 6 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 6 Lutego 2007 http://forum.purepc.pl/index.php?showtopic=149307 :mur: Zainstaluj może DX z płytki z grą ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
milosz Opublikowano 7 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 7 Lutego 2007 wiem juz to prubowałem i nic :mur: chyba mam coś ztym dx bo pamietam ze demo mi chodziło,ale od czasu kiedy sciagnołem sobie ''recer wtcc'' simbin to zaceły się te kloporty z dx i juz prubowałem na rużne sposoby i jak narazie to moze farmata zrobić.pozdro z checia czekam na inne propozycje :rolleyes: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
YogiCK Opublikowano 7 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 7 Lutego 2007 [ot]Człowieku naucz się pisać po polsku - dawno nie widziałem aż tylu błędów ortograficznych. I nie pisz że masz jakąś dysortografię czy inne dysmózgowie - jest coś takiego jak Firefox 2.0 lub korekta w Wordzie.[/ot] Format na bank ci pomoże. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pietrro Opublikowano 7 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 7 Lutego 2007 Format na bank ci pomoże.Ach ten wasz windows;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
greg505 Opublikowano 7 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 7 Lutego 2007 (edytowane) Ach ten wasz windows;)nie ma to jak konkretna odpowiedz :rulez: do autora topiku pomijam juz te straszne bledy (zastraszajaca liczba osob na forum tak pisze :mur: , moze trzeba regulamin zmienic ;) ) jakis konkretny blad ci wyskakuje? moze brakuje tylko jakiegos pliku <_< poszukaj programu dzieki ktoremu mozna dx odinstalowac (a pozniej znowu zainstalujesz) np. ten http://www.majorgeeks.com/download.php?det=2935 albo jakis podobny Edytowane 7 Lutego 2007 przez greg505 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...