Hypno Opublikowano 6 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 6 Lutego 2007 Witam. Obecnie dobieram części do nowego komputera i chciałbym się upewnić czy dobrze wybieram. Zestaw na razie wygląda tak : C2D E6600 BOX Asus P5B i965p Deluxe EVGA 8800 GTS Chieftec 500W (cft) i tu pojawia się dylemat odnośnie pamięci. Najpierw zamierzałem kupić GeiL 2x1GB 800MHz ultra cl4, po przeczytaniu nie zawsze pozytywnych opinii na ich temat zmieniłem na OCZ platinium 2x1GB 800MHz cl 4-4-4-15 myślę że to dobry wybór. Słyszałem też o pamięciach na kościach D9 i chciałbym się dowiedzieć dlaczego tak bardzo dobrze je oceniacie. Komputer będzie mi służył głównie do grania, ale też chciałbym się też troszkę pobawić w oc oraz wszelkiego typu testy np 3dmarki :D Na pamięci mogę wydać max 900 zł więc jeśli jest jeszcze coś lepszego od ocz-ów to proszę się podzielić ze mną wiedzą. Z góry dziękuje za pomoc. Pozdrawiam Hypno Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dzikidaniel Opublikowano 7 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 7 Lutego 2007 Poszukaj troche na forum. Tu masz pytanie o DDRy do 1000 zł. Warto spojżeć. Czasami wyszukiwarka też się przyda. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Huberek Opublikowano 7 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 7 Lutego 2007 płytę zmień na asusa p5ne zasilacz zmień na Be Quiet! Straight Power 450W bo ten chief jest głośny pamięć kup OCZ Platinum 2x1gb 800 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...