=KzK= Opublikowano 6 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 6 Lutego 2007 Muszę kupić płytę socket 939 ( AGP ) koniecznie na chipsecie VIA. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
YogiCK Opublikowano 6 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 6 Lutego 2007 Dlaczego na VIA?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
=KzK= Opublikowano 6 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 6 Lutego 2007 Dlaczego na VIA?? Do zflashowania napędu xbox 360 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
YogiCK Opublikowano 6 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 6 Lutego 2007 Raczej już nic nie znajdziesz. Ew upoluj coś na Allegro. Raczej bym szukał czegoś na nForce, bo nie bardzo wiem co ma chipset do flashowania Xboxa. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
=KzK= Opublikowano 6 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 6 Lutego 2007 Raczej już nic nie znajdziesz. Ew upoluj coś na Allegro. Raczej bym szukał czegoś na nForce, bo nie bardzo wiem co ma chipset do flashowania Xboxa. Oddałem poprzednią płytę na gwarancje i musze wybrać jakąś inną w tym sklepie. Niestety pod akurat ten napęd z x360 do flashowania potrzebny jest chipset VIA Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dzikidaniel Opublikowano 6 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 6 Lutego 2007 Weź jak już to taką: A8V-E SE Może na allegro jest taka: A8V-E Delux Ale może będzie drożej. No ale jak juz brać to coś z tych :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
YogiCK Opublikowano 6 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 6 Lutego 2007 Miała być z AGP... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dzikidaniel Opublikowano 6 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 6 Lutego 2007 A sory z pośpiechu :) A8V i z AGP :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
=KzK= Opublikowano 7 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 7 Lutego 2007 Dzięki wam za pomoc akurat na ta płytę wcześniej zawiesiłem oko chyba będzie to dobry wybór :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...