frondziak Opublikowano 6 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 6 Lutego 2007 moj konfig: Epox 8RDA3+Pro, athlon mobile barton + OC, RAM A-Data 512, Geforce 5600, 2xHDD, 2xDVD-RW, dwie karty dzwiekowe (w tym jedna zintegrowana), 3 dodatkowe wentylatory (w tym 2 podswietlane).... plany na przyszlosc: jeszcze jeden RAM i troche lepsza grafa Bardzo wazna jest cicha praca Po dlugim zastanawianiu sie nad wyborem zasilacza wybór ograniczyłem do: 1. Amacrox Warrior 400 PNF - koszt 120 pln, gwarancja 2 lata 2. Huntkey 300PP - koszt 90, gwarancja 2 lata (minusem jest wentylator 80mm więc cicha praca nie jest zagwarantowa) 3. Fortron 400 HLN - z allegro za 120 zeta, gwarancja 3 miesiace czy mozecie pomóc mi podjąc decyzje? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
luk1999 Opublikowano 6 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 6 Lutego 2007 Chyba najlepszym wyborem będzie nr 3. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Teres Opublikowano 7 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 7 Lutego 2007 Chyba najlepszym wyborem będzie nr 3.Z tego co kojarzę parametry tych zasilaczy, zgadzam się z przedmówcą Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
frondziak Opublikowano 7 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 7 Lutego 2007 to zeby bardziej zaciemnic sprawe :) podam pare info - Amacrox Warrior 400 ma takie same parametry co Fortron MDN-R - koleś który sprzedaje tego fortrona HLN na allegro zebrał sporo negatywów - Huntkey jest polecany bo moj konfig ma wyrównane obciazanie lini 5V i 12V, a huntkey posiada obciażenie 3,3V-5V wielkosci 195W a lini 12V 216W cholera, im dluzej szukam zasilacza tym mniej wiem i wybór jest coraz trudniejszy Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BENITO Opublikowano 7 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 7 Lutego 2007 To kup sobie zasilacz nowy ze sklepu a nie złom z allegro to ci się przejaśni. Kilka zł więcej i po problemie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
frondziak Opublikowano 7 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 7 Lutego 2007 To kup sobie zasilacz nowy ze sklepu a nie złom z allegro to ci się przejaśni. Kilka zł więcej i po problemie. dobra, kupiłem Topowera 400SPW U12 :] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KamilM Opublikowano 7 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 7 Lutego 2007 I dobrze wybrałeś, ten polecany przez Was Fortron 400W padł koledze po 3 tygodniach użytkowania na AMD 64 3200+, 1GB ram, 80GB HDD i 7600GT. Więc dobrze że nie wziąłeś fortrona. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...