HugoZak Opublikowano 6 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 6 Lutego 2007 Mam Abita NF7-S i z braku czasu na "opiekę" nad WC mam zamiar kupić na CPU BigTyphoona a na NB niebieskiego zalmana. Pytanie takie: czy zalman razem z typhoonem zmieszczą się i nie będą sobie wadzić? Z gory dziekuje za szybko odpowiedz :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
orlontko Opublikowano 6 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 6 Lutego 2007 linijka/miara w łape i MIERZYSZ :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HugoZak Opublikowano 7 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 7 Lutego 2007 Nie jestes w stanie tego zmierzyc. Mogles sobie podarowac taka odpowiedz. Proszę o pomoc osoby ktore mialy taki sprzet lub wiedza ze sie zmiesci obok siebie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
greg505 Opublikowano 7 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 7 Lutego 2007 przeszukaj albo spytaj w temacie o Abicie, powinna byc tam odpowiedz Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gerlath Opublikowano 11 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 11 Lutego 2007 nf7-s, bt, zalman- wchodzą spokojnie, miałem i używałem razem bez modyfikacji, BT ładnie chłodzi zalmana. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
forest kila zbila Opublikowano 13 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 13 Lutego 2007 potwierdzam - bez problemu i dobrze im się współpracowało ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gruszek Opublikowano 14 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 14 Lutego 2007 Dodam, że miałem BT i niebieskiego zalmana na płycie Asrock k7s41gx (bylko bez śmiechu :P ) i też sie mieściły razem. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...