BOB Opublikowano 15 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 15 Lutego 2003 Witam! Jakie polecacie zestawy 5.1 mogą być z dźwiękowkami :wink: Co myślicie o słuchawkach :?: nadają sie do grania w gry z dzwiekiem 3d :?: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Milo Opublikowano 15 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 15 Lutego 2003 A ile masz zamiar wydac na ten zestaw głośńików??!! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Daethar_Rumarth Opublikowano 15 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 15 Lutego 2003 A ile masz kaski? Jak malo, to moze Inspire 5.1 5100/5300 + Aureon 5.1 Sky Jak wiecej, to Logitech Z-640 + Aureon 5.1 Sky Jak duuuzo, to kup wzmcniacz/amplituner + kolumienki Tannoy m1 + Aureon 7.1 Space :) Na sluchawkach gram tylko jak musze(b.zadko), zestawy 5.1 w grach rulez, bo pozycjonowanie dzwieku rulez ;) :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nessay Opublikowano 15 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 15 Lutego 2003 Jak chcesz kupić głośniki to coś z Logitecha. Do grania w fpp czy w samochodowe polecam słuchawki baardzo dobrze sie na nich gra... jak jeszcze włączysz eax to juz wogole wypas... ja mam Media tech z mikrofonem 60 zł... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Milo Opublikowano 15 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 15 Lutego 2003 Daethar_Rumarth a co to za karta dzwiekowa Aureon 5.1 Sky pierwszy raz o niej słysze!! A co do tych głośników to jezeli masz mało kasy to kup Creative Inspier 5300 chociaz wiedz ze subwoofer jest jak dla mnie bardzo słaby jezeli masz wiecej kasy to kup sobie te co ja mam w podpisie czyli Logitech Z-640 ja nie narzekam i do tego SB Live! 5.1 albo Audigy ale wszystko zalezy od kasy no chyba ze masz naprawde jej duzo to najlepiej Amplituner+Kolumny!! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB Opublikowano 15 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 15 Lutego 2003 dzieki Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Daethar_Rumarth Opublikowano 15 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 15 Lutego 2003 Daethar_Rumarth a co to za karta dzwiekowa Aureon 5.1 Sky pierwszy raz o niej słysze!!Jednym zdaniem: Ta karta robi miazge z Audigy :) wiecej mozesz sie dowiedziec np. tam: http://www.terratec.net/products/Aureon_sk...on_sky_info.htm http://www.terratec.net/products/Aureon_sk...sky_details.htm http://www.sirius.pl/product.php?action=in...o&id=5642&sid=1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kobus Opublikowano 15 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 15 Lutego 2003 ja mam karte dzwiek. zintegrowaną na k7vza ale podlaczone pod wieze gdzie 1 kolumna ma 160W no i wypas tylko co trzeba by zrobic by miec dzwiek w 5 kolumnach( mam teraz 2) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Milo Opublikowano 15 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 15 Lutego 2003 No No spx ale cena jest trochu przesadzona :? i nie ma obsługi EAX 3 :cry: ale fakt karta wypas Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bruce Opublikowano 15 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 15 Lutego 2003 hehs, to jest jeszcze aureon 5.1 fun! tez wymiata ;] Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...