wilczurek Opublikowano 6 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 6 Lutego 2007 (edytowane) temat zakładam ponieważ mam potrzebe znaleść teledysk disturbed - meaning of life . Sądze ze nie tylko ja potrzebuje tego typu pomocy , ponieważ dużo clipów jest już nie do zdobycia :cry: . A więc dzielcie sie clipami moje dzieci , Życzy Ojciec Dyrektor :lol2: ( chyba no mocher to można fun robić z pana babcio kasjera B-) :wink: ) Edytowane 6 Lutego 2007 przez wilczurek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
el_gringo_dado Opublikowano 6 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 6 Lutego 2007 http://forum.purepc.pl/index.php?showtopic=43438&st=2340 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jin* Opublikowano 6 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 6 Lutego 2007 youtube.com Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wilczurek Opublikowano 7 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 7 Lutego 2007 nie gwrywa mi sie właśnie . na viedo. :google: .pl tez lookałem . Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Orgiusz Opublikowano 7 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 7 Lutego 2007 Poszukiwane reklamówki, mp3, napisy do filmów No to jeszcze 3 razy i zmieniasz grupe :| Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...