Skocz do zawartości
wheelerfan

Coś Dla Fanów Małysza.

Rekomendowane odpowiedzi

Wiem, że nie może wszyscy go lubią, choć to fajnie jak polski sportowiec zwycięża.

A oto jak na dzisiaj Niemcy obstawiają szanse zwycięstwa w dzisiejszym konkursie skoków!

Wer gewinnt das Springen in Klingenthal?

Adam Malysz

Adam Malysz

Adam Malysz

Adam Malysz

naaaa gut, der Uhri

ein ganz anderer.

A tu link do oryginalnej ankiety

P.S. Wkleiłem treść wyżej, bo strona jest stale zmieniana i niedługo pod powyższym linkiem zapewnie będą nowe treści.

Pozdrawiam

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

No i w końcu wygrał! Wczorajsze zwycięstwo i postawa Małysza (jego uśmiech na twarzy :-P) dają nam trochę nadzieji... a Mazurek Dąbrowskiego dumnie brzmiał w uszach - po prostu oddał dwa naprawdę dobre skoki!

A i Kamil Stoch nieźle skoczył - 11. miejsce!

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Powtórka z rozrywki ... ach az człek dumny że jest Polakiem ... podobała mi się postawa kibiców. Wielki respect dla tych ludzi. Może w końcu zmieni to oblicze polaka za granicą :D

EDIT dzisiaj: tego debila od technicznych to powinni rozstrzelać na miejscu.... co za kretyn puszcza skoki przy takich warunkach ?? kilka dni temu sie dało jakoś odwołać a teraz co ?? bo Król patrzy to niech się pozabijają ?? porypane się to zaczyna robić nieco :(

Edit: no to sie królowi Haraldowi i organizatorom oberwało .... co ciekawsze od samego jacobsena też :D

Edytowane przez PC_Speaker

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi