rewddd Opublikowano 7 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 7 Lutego 2007 Mam zamiar kupić tę kartę graficzną ale potrzebuję kilku informacji o niej powiedzmy głównym zastosowaniem będzie grafika 3D ale także od czasu do czasu granie ;) i jaka płyta glowna by pasowala jesli bym chcial zrobic SLI(prosze nie odradzac ze wzgledu na cene) dziekuje za odpowiedzi;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 7 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 7 Lutego 2007 A czy w tej grafice 3d na pewno wykorzystasz mozliwosci quadro(optymalizacja pod wybrane programy)? Bo jesli nie to lepiej kupic 6600/6600 GT, które są na tym samym chipie a wiele wiele tansze. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rewddd Opublikowano 7 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 7 Lutego 2007 A czy w tej grafice 3d na pewno wykorzystasz mozliwosci quadro(optymalizacja pod wybrane programy)? Bo jesli nie to lepiej kupic 6600/6600 GT, które są na tym samym chipie a wiele wiele tansze. jasne ze wykorzystam;) mam zamiar zrobić później sli ale muszę kupić odpowiednią płytę główną;) jaka byłaby najodpowiedniejsza?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotralek Opublikowano 7 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 7 Lutego 2007 Podaj reszte konfiguracji... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pietach Opublikowano 8 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 8 Lutego 2007 W pracy jest komputer z Quadro FX 1400 (nv42gl) i jak robilismy testy w SpecViewPerf to mój GF 7300GT wyrównał do niej wynikami a Radeon9500 w dwóch testach miał 3x wiecej fps-ów .... Więc kupować cos drogiego co nazywa się Quadro ale główne podzespoły są standardowe (różnica w sterownikach) jest lekko bezsensu - lepiej kupić jakąś bardzziej wypasioną kartę. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Beerd Opublikowano 8 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 8 Lutego 2007 W Cad'ach i w 3dmax będziesz miał możliwość AA i mgły (3dmax) w podglądzie i to właściwie tyle. Kup sobie 6600gt czy coś z serii 7x, w rivatunerze zmieniasz ID karty na quadro i masz możliwość instalacji sterów do niej o kilka tysięcy taniej. Różnią się tylko sterownikami. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Puchacz1 Opublikowano 14 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 14 Lutego 2007 (edytowane) dokładnie. Zgadzam się z tobą BeerdMan nawet mam gdzieś linka jak to zrobić zaraz podam linka (jak znajdę) oto on w całej swej okazałości : http://ocforum.pl/showthread.php?t=4460 Edytowane 14 Lutego 2007 przez Puchacz1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...