Komornick Opublikowano 8 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 8 Lutego 2007 Witam kupiłem wczoraj na Allegro zasilacz Enermax 660W i nie wiem czy zrobiłem dobry interes. Czy ta zasiłka bedzie dobrze trzymać napięcie ? oto link do aukcji http://www.allegro.pl/item163238594_exerma...losny_bcm_.html chodzi mi o stabilną zasiłke do podkęcania zestawu Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pageup Opublikowano 8 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 8 Lutego 2007 Rany Boskie po co Ci taki potwor hehehe Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BENITO Opublikowano 8 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 8 Lutego 2007 Jeśli ma w rzeczywistości taki potencjał jak na tabliczce (w co nie chce mi się wierzyć) to zrobiłeś dobry zakup, tylko pewnie te Noiseblockery i tak egzaminu nie zdaja, wiem jakie radiatory stosuje enermax. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Quintrix Opublikowano 8 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 8 Lutego 2007 Posiadam zasilacz Enermax, tyle ze model EG465AX-VE(G) i od jakiegoś czasu zaczął mi hałasować w nim wentylator 92mm i zastanawiałem się nad wymianą, chciałbym BENITO abyś mi doradził który będzie w miare cichy i wydajny do tego typu zasilacza :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BENITO Opublikowano 8 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 8 Lutego 2007 Po prostu kup wiatrak o tej samej mocy, na łozyskach ślizgowych. Nie kupuj słabszego bo możesz go przegrzać. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
frondziak Opublikowano 8 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 8 Lutego 2007 osobiscie bardzo sobie chwale Fandery Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Komornick Opublikowano 11 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 11 Lutego 2007 Jeśli ma w rzeczywistości taki potencjał jak na tabliczce (w co nie chce mi się wierzyć) to zrobiłeś dobry zakup, tylko pewnie te Noiseblockery i tak egzaminu nie zdaja, wiem jakie radiatory stosuje enermax. Jezeli Noiseblocker nie zda egzaminu to co ma go zdać ? Chciałem się ogólnie zapytać też o samą firę Enermax. Czy jest to jakiś Low-end czy np. można go porównywać z zasilaczami takimi jak Tagan i inne ? Potrzebuje zasiłki która daje maksymalnie stałe napięcie. Czy mogę tego oczekiwać od tego zasilacza ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BENITO Opublikowano 12 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 12 Lutego 2007 Wiesz wszystko zależy od modelu, ogólnie mówiąc jeśli chodzi o najnowsze konstrukcje, to enermax lekko odstaje od firm z czołówki. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...