Shiz Opublikowano 15 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 15 Lutego 2003 Hehe ciekawy mod. Lepsza wentylacja jest. :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BLANTMEN Opublikowano 15 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 15 Lutego 2003 Zaś nie mam obrazków :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yossarian Opublikowano 15 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 15 Lutego 2003 ROTFL !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Allen Opublikowano 15 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 15 Lutego 2003 ROTLF !!! Ale wyglada od zewnatrz czadowo, jalby jeszcze tak na dole dal pare mlotkiem ot juzby wymiatała dokladnie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shiz Opublikowano 15 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 15 Lutego 2003 Maly update. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pshem Opublikowano 15 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 15 Lutego 2003 buahahahha :lol: :lol: :lol: pozycz mi tego sprzetu - zwlaszcza shotguna :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bruce Opublikowano 15 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 15 Lutego 2003 buahahahhahah LOL :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pablo163 Opublikowano 15 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 15 Lutego 2003 bardzo ladnie bardzo Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mateoosh Opublikowano 15 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 15 Lutego 2003 Kurde a ja nie widze :|. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
metal Opublikowano 15 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 15 Lutego 2003 dobre !!! ale ja bym jeszcze [albo] zamiast kilofa wzioł jakąś porządną siekierę ghyhyhy... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BLANTMEN Opublikowano 15 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 15 Lutego 2003 Ponownie dzięQje Shiz'owi za przesłanie zdjęć :) Shotgun ROXX :twisted: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Makonar Opublikowano 15 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 15 Lutego 2003 Już kiedyś dawałem ten zdjęcia na starym forum... IMHO najlepsza była piła łańcuchowa... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LuKaSeKbP Opublikowano 15 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 15 Lutego 2003 ten drugi mod <span style="color:red;">[ciach!]</span>owy :P ale pierwszy niczego sobie mogl koles bić sikierą pod katem zeby powietrze z (jak posiada) przedniego wiatraka wydmuchiwalo elegancko :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mikaelus Opublikowano 16 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 16 Lutego 2003 Buheuheuheuheuahauhuaaauhaha :D :D :D Ten wiatraczek mnie dobił ;) :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GenghisKhan Opublikowano 16 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 16 Lutego 2003 o w morde ale sie posmialem - hahahahaa Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Igor Opublikowano 16 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 16 Lutego 2003 Wiatraczek fachowo mocowany LOL Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CyraxFX Opublikowano 16 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 16 Lutego 2003 wiatraczek THE BEST Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
un_ix Opublikowano 16 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 16 Lutego 2003 :arrow: zabawa pewno musiala byc przednia :) :D :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
poca Opublikowano 16 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 16 Lutego 2003 Jak rozpie**** łem swojego GF2 zaczołem od samochodu... Jak podłape jakiś aparacik to wam dam znać ;-) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
poca Opublikowano 16 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 16 Lutego 2003 Jak rozpie**** łem swojego GF2 zaczołem od samochodu... Jak podłape jakiś aparacik to wam dam znać ;-)Jak rozpie**** łem swojego GF2 zaczołem od samochodu... Jak podłape jakiś aparacik to wam dam znać ;-) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
poca Opublikowano 16 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 16 Lutego 2003 Jak rozpie**** łem swojego GF2 zaczołem od samochodu... Jak podłape jakiś aparacik to wam dam znać ;-) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...