kukov Opublikowano 8 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 8 Lutego 2007 Witam, ostatnio zobaczyłem taką ofertę jednego ze sklepów u mnie : ASmobile S96J:ASUS (OEM), dane miał jak najbardziej w porządku 15"4/T7200/rad x1600/1gb ram/120gb hdd i to w podejrzanej cenie 4.2 k, gdzie tu jest haczyk ?.. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Poznaniak Opublikowano 8 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 8 Lutego 2007 Rok gwarancji? Powystawowy beż żadnej ryski ale także brak kartonika? Bez systemu - to na 100% Jeśli to sklep u Ciebie to dlaczego nie zadałem pytania sprzedawcy? :lol2: Pozdrawiam Poznaniak Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LordFury Opublikowano 8 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 8 Lutego 2007 Witam, ostatnio zobaczyłem taką ofertę jednego ze sklepów u mnie : ASmobile S96J:ASUS (OEM), dane miał jak najbardziej w porządku 15"4/T7200/rad x1600/1gb ram/120gb hdd i to w podejrzanej cenie 4.2 k, gdzie tu jest haczyk ?..A czemu cena podejrzana? Moim zdaniem jak najbardziej normalna, a nawet nieco wysoka. Bo taki sam konfig, tyle że z T5500 a nie T7200 mozna kupić za ok. 3700zł. Na allegro dużo nowych S96J dostępnych jest ostatnio - niektóre z WinXP, gwarancją door-to-door itp., a inne gołe, jak ten powyżej. Do wyboru do koloru. Poza tym, mamy juz temat z porządną recenzją tego sprzętu i proponuję tam się przenieść, zamiast zakładać nowe wątki. http://forum.purepc.pl/index.php?showtopic=216771 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kukov Opublikowano 8 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 8 Lutego 2007 ok sorry za bałagan :) i thx za link & tips Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...