Mila Opublikowano 15 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 15 Lutego 2003 hej, zastanawiam sie nad kupnem drukarki Lexmark Z55se, jesli ma ktos ten model lub poprzednika tj. Z55 prosze o opinie. czym wlasciwie sie rozni Z55 od Z55se ? z tego co wyczytalem "se" ma wieksza rozdzielczosc... ale cos mi sie nie zgadza, bo nowszy model ma nizsza cene :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość lukk Opublikowano 15 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 15 Lutego 2003 bardzo dobra drukarka...mam ja od 4 m-cy...i wydrukowala juz troche(bedzie z 5000-6000 wizytowek=z 500 kartek(240mg))...bardzo ostry druk w normalnym trybie(zadnych schodkow przy literkach) i dosc ekonomiczna mimo ze ma male pojemniki...oczywiscie poza wizytowkami byly tez inne druki..i dosc cicha...polecam ps. ja mam z55...co to jest ta SE to nie wiem...jesli tylko rozni sie wieksza rozdzielczoscia to bez sensu wiecej kasy placic...i tak nie bedziesz drukowal w najwyzszej rozdzialce bo po co tusz marnowac Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pmp Opublikowano 16 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 16 Lutego 2003 Z45 a Z45se roznia sie ... rozdzielczoscia druku. co jest ciekawym zjawiskiem bowiem obie uzywaja tych samych cardrigy. podobnie zreszta jak Z52 uzywala tych samych co Z45 a rozdzielczosci miala o polowe mniejsze. 8O nie rozumie zbytnio jak ;) ale tak podawal producennto Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mila Opublikowano 16 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 16 Lutego 2003 Z45 a Z45se roznia sie ... rozdzielczoscia druku. co jest ciekawym zjawiskiem bowiem obie uzywaja tych samych cardrigy. w zasadzie to pytalem o roznice miedzy Lexmark Z55 a Z55se :) moze jednak ma ktos taka drukare? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...