Kuba Wojciechowski Opublikowano 8 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 8 Lutego 2007 PROCEK AMD 1,4 RAM 512 PŁYTA ABIT KT7A/RAID KARTA PALIT FX 5500 GRY TYPU SIMS 2 SETTLERS V I INNE TEGO TYPU GRY 3D WIESZAJĄ SIĘ LUB WYSTĘPUJE BŁĄD APLIKACJI. A CALL OF DUTY DZIAŁA IDEALNIE .CO JEST KURCZĘ GRANE ! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
greg505 Opublikowano 8 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 8 Lutego 2007 KURCZE....czemu krzyczysz a podaj jeszcze temperatury sprawdz pamieci pod katem bledow wylacz caps locka Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kuba Wojciechowski Opublikowano 8 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 8 Lutego 2007 KURCZE....czemu krzyczysz a podaj jeszcze temperatury sprawdz pamieci pod katem bledow wylacz caps locka Temperatura wynosi 49-52 a w ramie nie ma błędów Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pluszek Opublikowano 8 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 8 Lutego 2007 Może reinstalka sterów coś zmieni... A ta temp to procka? grafy? w stresie? bo wydaję mnie się, że możesz oczyścić radiator z kurzu na początek i sprawdzić czy k. graficzna się nie przegrzewa. Nie wiem czy jest w niej czujnik, wiec dotknij ją palcem czy czasem nie parzy tak samo sprawdź mostek. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
greg505 Opublikowano 8 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 8 Lutego 2007 jezeli to temp proca to za wysoka. czym sprawdzales ram? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MandraX Opublikowano 20 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 20 Lutego 2007 Mialem podoby problem :] zainstaluj nowsze sterowniki do grafy u mnie zadzialalo :] Pozdro Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...