Dziuby Opublikowano 8 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 8 Lutego 2007 Taki sam bajzel jak w Rządzie , mie mam słów http://gielda.onet.pl/0,1481951,wiadomosci.html Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamilo23 Opublikowano 8 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 8 Lutego 2007 No nie jaja jak berety TPSA chyba się niczego nie nauczy. :mur: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
neho Opublikowano 9 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 9 Lutego 2007 No nie jaja jak berety TPSA chyba się niczego nie nauczy. :mur:Popieram TP S.A , jej oferta handlowa jest tajemnicą do czasu opublikowania jej przez samą Tp. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Carson Opublikowano 9 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 9 Lutego 2007 (edytowane) o boze jaka ta TPSA jest biedna i w ogole, gagu im zrobili bo opublikowali przed czasem ich super-mega-nie-do-odrzucenia oferte. "tp zawsze za darmo" buahaha, no nie moge, jaka nazwa. TPSA mozna podsumowac jednym wielkim LOLem Edytowane 9 Lutego 2007 przez CarsonPoland Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M4ciek Opublikowano 9 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 9 Lutego 2007 o boze jaka ta TPSA jest biedna i w ogole, gagu im zrobili bo opublikowali przed czasem ich super-mega-nie-do-odrzucenia oferte. "tp zawsze za darmo" buahaha, no nie moge, jaka nazwa. TPSA mozna podsumowac jednym wielkim LOLemrównież nie jestem zwolennikiem TPSA, ale tutaj staję po ich stronie... co by nie mówić, nie było to fair ze strony UKE. Ponadto w tym temacie dyskusja dotyczy opublikowania ofert/promocji operatora przed oficjalnym pojawieniem się na rynku, a nie merytorycznej jakości tych ofert [które akurat nie powalają, ale to nic nowego]; Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Carson Opublikowano 9 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 9 Lutego 2007 i bardzo dobrze. prawo karmy? tpsa nie raz sobie pozwalala na zagrywki nie-fair w stosunku do klientow wiec dobrze im tak. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stranded Opublikowano 11 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 11 Lutego 2007 hehe a mi się podoba nawet ta oferta "zawsze za darmo" za 109zł miesięcznie (na stacjonarne) - teraz i tak mam darmowe wieczory i weekendy (70 pare zł abonament) a czasami zdarza się zadzwonić w dzień bądź nie w weekend no i do 100 i tak dochodzi...dla mnie bomba no ale niestety się z tego wycofali... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
polemizatorek Opublikowano 12 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 12 Lutego 2007 No cóż, to dla mnie kolejny powód by być wiernym Dialogowi :) Swoją drogą jeśli jakimś cudem ktoś jeszcze nie wie to może do 14 lutego mając neo zmienić operatora bez konsekwencji, szczegoly i gotowy formularz na stronie www.dialnet.pl Monopoliście dziękujemy pozdro :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ruido Opublikowano 12 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 12 Lutego 2007 Niestety nie wszyscy moga. Netia i Gts kompletnie olaly Poznań i dopiero w marcu beda oferowaly tutaj lacze. Przez tak dlugi okres brak lacza odpada. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...