termit_tm Opublikowano 8 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 8 Lutego 2007 zastanawiam się która kartę wybrać obydwie sa nowe i nie mają gwarancji wydajność w 3Dmarku 2003 podobna z tego co sprawdziłem w Internecie to w tym w 6800LE nie da się odblokować dodatkowych potoków w gry za często nie gram ale czasem cos włączę proszę o sugestie 6800LE 6600GT Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kanathea Opublikowano 8 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 8 Lutego 2007 Mysle ze ten obrazek wyjasni wiele, ja bym bral 6800LE. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wegorz91 Opublikowano 8 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 8 Lutego 2007 Ja bym wybrał 6800. Wg są troszkę lepsze niż 6600 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dzikidaniel Opublikowano 8 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 8 Lutego 2007 A ja bym brał 7300GT. Cena nie dużo większa, za to wydajnością przewyższa obie karty o ok 15-25% + duże OC (co w przyzpadku 6600GT i 6800LE nie ma mniejsca). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
termit_tm Opublikowano 8 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 8 Lutego 2007 (edytowane) kolejnym plusem dla 6800LE może być 256mb ale przy tak słabych kartach to chyba i tak niema znaczenia ?? bo dużych rozdzielczości i tak nie pociągną :angry: do 7300GT nie będę dopłacał bo tak jak mówiłem mało gram i do moich potrzeb jedna z tych dwóch wystarczy tylko nie wiem która będzie korzystniejszym zakupem :unsure: Edytowane 8 Lutego 2007 przez termit_tm Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mookie Opublikowano 8 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 8 Lutego 2007 kolejnym plusem dla 6800LE może być 256mb ale przy tak słabych kartach to chyba i tak niema znaczenia ?? bo dużych rozdzielczości i tak nie pociągną :angry: do 7300GT nie będę dopłacał bo tak jak mówiłem mało gram i do moich potrzeb jedna z tych dwóch wystarczy tylko nie wiem która będzie korzystniejszym zakupem :unsure: W markach 6800Le wygląda podobnie jak 6600GT, jednak w grach 6600GT na wykresach wygląda lepiej. A gdzie wyczytałeś że temu leadtekowi nie da się odblokować potoków? Ja kiedyś czytałem że w leadtekach można - choć jak we wszystkich 6800LE to loteria, ale 16p to już by była bajka. Choć jeśli mało grasz to wybierając kieruj się chociażby cichym chłodzeniem. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mystery Opublikowano 8 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 8 Lutego 2007 (edytowane) skoro już mówimy okartach graficznych, to jaką polecicie mi w cenie do 250zł? też zastanawiałem się nad 6600GT, teraz nabrałem przekonania do 6800LE. gram dość dużo w gry, ale najnowsze pozycje mnie póki co nie interesują (tak żby blood ryan fajnie dość chodził :) ) pozdrawiam m edit no tak zapomniałem powiedzieć, że AGP ;) Edytowane 8 Lutego 2007 przez mystery Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eQ. Opublikowano 8 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 8 Lutego 2007 (edytowane) Jak nie chcesz dopłacać bierz 6800le B) (zawsze masz szanse na odblokowanie potokow ). Jednak ja bym kupił 7300gt :wink: [edit] skoro już mówimy okartach graficznych, to jaką polecicie mi w cenie do 250zł? też zastanawiałem się nad 6600GT, teraz nabrałem przekonania do 6800LE. gram dość dużo w gry, ale najnowsze pozycje mnie póki co nie interesują (tak żby blood ryan fajnie dość chodził icon_smile3.gif )AGP czy PCI?? Edytowane 8 Lutego 2007 przez eQ. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
termit_tm Opublikowano 8 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 8 Lutego 2007 na jakimś forum mi się obiło ze 6800LE na pci-e sie nie moduja na chłodzenie nie będę zwracał uwagi patrz awator/podpis Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dzikidaniel Opublikowano 8 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 8 Lutego 2007 A naprawde nie lepiej dorzucić do Palit 7300GT DDR3?? Cena to 265 zł. A wydajność... Tu jest test. Różnica taka że ten Palit ma szybsze zegary pamięci ale je można osiągnąć przez OC Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
termit_tm Opublikowano 8 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 8 Lutego 2007 (edytowane) hmm ten 7300gt naprawde ciekawy musze nad nim jeszcze pomyśleć lepsza bedzie 256mb-2ns 128mb-1,4ns Edytowane 8 Lutego 2007 przez termit_tm Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dzikidaniel Opublikowano 8 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 8 Lutego 2007 W tej cenie nic lepszego nie znajdziesz. Warto dołożyć te kilkadziesiąt złotych. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kain Opublikowano 8 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 8 Lutego 2007 128MB 1,2ns lepsze ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dzikidaniel Opublikowano 8 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 8 Lutego 2007 Ja osobiście czekam na Galaxy GF7300GT Zalman. Wersje z 128 MB ram 1,2ns. Zobaczymy jak OC wygląda na tym :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jc Opublikowano 8 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 8 Lutego 2007 (edytowane) hmm ten 7300gt naprawde ciekawy musze nad nim jeszcze pomyśleć lepsza bedzie 256mb-2ns 128mb-1,4ns te 2 nw to ściema :P, palit ma 1,4ns i w tej wersji i w tej ;) ps. mi sie udalo wyrwac palita 256mb za 230zł ;) musisz zczaić na llegro coś ;] Edytowane 8 Lutego 2007 przez jc Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mystery Opublikowano 8 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 8 Lutego 2007 no a na agp w cenie do 250zł co polecicie? 6600gt zostaje tylko? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eQ. Opublikowano 8 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 8 Lutego 2007 Tak, ewentualnie jeszcze są fajne Galaxy 6800xt na allegro :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...