Skocz do zawartości
Zitan

Narzędzia Przydatne Do Składania Komputera

Rekomendowane odpowiedzi

Mam takie pytanko. Od niedawna pracuje w sklepie komputerowym i już mnie powoli krew zalewa przy wkręcaniu tych metalowych kołków pod płytę główną. Bo to albo palcami, albo kombinerkami jak nie idzie... krótko mówiąc jest mi nie wygodnie. Potrzebuje znaleźć narzędzie podobne do śrubokręta krzyżakowego z magnetyczną końcówką tylko właśnie do tych kołeczków. Problem w tym że przeszukałem wszystkie strony które znam włącznie z Allegro i nic nie znalazłem bo tak naprawdę nie wiem do końca czego mam szukać, bo sam nie wiem jak to nazwać :), na pewno wkrętak tylko pytanie jaki?. Możecie podać jakieś namiary na aukcje albo sklep, a najlepiej nazwę tego narzędzia?.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ja używam czegoś takiego do domowych zastosowań wystarcza :P

Dołączona grafika

Dołączona grafika

Nie wiem gdzie taki wkrętak można dostać osobno w ładnej gumowej otoczce, ale widzę, że taki jak ja mam jest:

http://www.allegro.pl/item164204769_precyz...t_16_sztuk.html

i koleś nazywa to: „ZEWNĘTRZNY SZEŚCIOKĄTNY”

Edytowane przez slavOK

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Z własnego doświadczenia wiem, że najlepsze są najprostsze metody np.: pogięta pensetka, stare nożyczki do papieru tudzież takie do paznokci oraz nieodzowne obcęgi i śrubstak :P a najważniejsze to trzęsące się ręce bo wtedy tak się starasz jak nigdy, zeby czegoś nie uwalić :P

Pozdrawiam.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi