Zitan Opublikowano 8 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 8 Lutego 2007 Mam takie pytanko. Od niedawna pracuje w sklepie komputerowym i już mnie powoli krew zalewa przy wkręcaniu tych metalowych kołków pod płytę główną. Bo to albo palcami, albo kombinerkami jak nie idzie... krótko mówiąc jest mi nie wygodnie. Potrzebuje znaleźć narzędzie podobne do śrubokręta krzyżakowego z magnetyczną końcówką tylko właśnie do tych kołeczków. Problem w tym że przeszukałem wszystkie strony które znam włącznie z Allegro i nic nie znalazłem bo tak naprawdę nie wiem do końca czego mam szukać, bo sam nie wiem jak to nazwać :), na pewno wkrętak tylko pytanie jaki?. Możecie podać jakieś namiary na aukcje albo sklep, a najlepiej nazwę tego narzędzia?. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dziuby Opublikowano 8 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 8 Lutego 2007 Ja je wkręcam tak. Najpierw wkręcam śrubę w kołek i ze śrubą wkręcam w blachę. Potem trzymając szczypcami sześciokąt wykręcam śrubę i tyle :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rosolini Opublikowano 9 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 9 Lutego 2007 Jakis malutki klucz nasadowy bylby najlepszy. Tylko, czy sa takie male? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slavok Opublikowano 9 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 9 Lutego 2007 (edytowane) Ja używam czegoś takiego do domowych zastosowań wystarcza :P Nie wiem gdzie taki wkrętak można dostać osobno w ładnej gumowej otoczce, ale widzę, że taki jak ja mam jest: http://www.allegro.pl/item164204769_precyz...t_16_sztuk.html i koleś nazywa to: „ZEWNĘTRZNY SZEŚCIOKĄTNY” Edytowane 9 Lutego 2007 przez slavOK Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Orgiusz Opublikowano 9 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 9 Lutego 2007 :lol: Az wyciagnalem stary zestaw narzedzi z BP - jest koncowka pod sruby dystansowe ^_^ A za 1700punktow jest nowy zestawik :wink: Update a namiary - szukaj hexow 5mm [; np Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PC_Speaker Opublikowano 9 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 9 Lutego 2007 Z własnego doświadczenia wiem, że najlepsze są najprostsze metody np.: pogięta pensetka, stare nożyczki do papieru tudzież takie do paznokci oraz nieodzowne obcęgi i śrubstak :P a najważniejsze to trzęsące się ręce bo wtedy tak się starasz jak nigdy, zeby czegoś nie uwalić :P Pozdrawiam. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...