[Shinigami] Opublikowano 9 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 9 Lutego 2007 26 screenów do obejrzenia, data premiery nad obrazkami :) http://www.speedmaniacs.de/datenbank.html?id=251&n=15 Tylko dlaczego nie ma premiery PC ? :huh: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
thuGG Opublikowano 9 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 9 Lutego 2007 Dlatego, ze Burnout nie wychodzi na PC, gdzies kiedys czytalem, ze tworcy nie chca, zeby gra sie ciela, wiec zrezygnowali z platformy PC, gdyz nie da sie na niej zapewnic braku spadku FPS, a wynika to z roznorodnosci sprzetu jakim dysponuja uzytkownicy PC. Ale moze to tylko plotka, sam nie wiem gdzie to czytalem. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Caleb Opublikowano 9 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 9 Lutego 2007 ... tworcy nie chca, zeby gra sie ciela, wiec zrezygnowali z platformy PC, gdyz nie da sie na niej zapewnic braku spadku FPS, a wynika to z roznorodnosci sprzetu jakim dysponuja uzytkownicy PC. Robic sie nie chce :lol2: Różnorodność jak różnorodność, ale jest coś takiego jak wymagania minimalne i zalecane ... imo plota. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gregor1230 Opublikowano 9 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 9 Lutego 2007 Patrz flatout2 i "cięcie się" a chyba lepiej wygląda niz burnout ;). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 9 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 9 Lutego 2007 Patrz flatout2 i "cięcie się" a chyba lepiej wygląda niz burnout ;).Taaaaa, i jest tak samo dynamiczny :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Ludwiczek Opublikowano 9 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 9 Lutego 2007 (edytowane) Taaaaa, i jest tak samo dynamiczny :lol: Wybacz ale czasami Burnout 3 wyglądał tak, że jedziemy 500Kmh pod prąd po autostradzie i walczymy z czasem. Jedziemy kilka minut prostą i nic się nie dzieje więc dynamiczność to rzecz względna: Ja po przejściu 3 tylko zobaczyłem demo 4 i chyba nie mam zamiaru już grać w żadnego Burnouta bo zwyczajnie mi się znudził gra do odstresowania się fajna zwłaszcza robienie wypadków ale wyścigi o wiele bardziej mi się podobają w FO w końcu tam można niszczyć też otoczenie i nie jedzie się tylko w korytarzu który ogranicza banda a jedynymi przeszkodami to cywilne samochody i od czasu do czasu jakieś kolumny. No i nie jestem zbytnio fanem arcade a FO ma dość dobrą fizykę. BTW co ma dynamiczność do cięcia? Edytowane 9 Lutego 2007 przez Ludwiczek Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bryken Opublikowano 9 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 9 Lutego 2007 a dla mnie burnout 3 to najlepsza gra wprost idealna czekam z niecierpliwoscia :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzegrz Opublikowano 9 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 9 Lutego 2007 Gdy w Burnoucie jedziemy pod prąd, to przestaje on już byc arcade. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
s0lid Opublikowano 10 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 10 Lutego 2007 Tylko dlaczego nie ma premiery PC ? :huh:lol xD tak jakby ktorys z poprzednich czterech burnout'ow wyszedl na PC IMO Burnout 3 był najlepszy. 4rka mi się tak bardzo nie spodobała. Nie podoba mi sie w 4rce to, ze mozna uderzyc w tyl samochodu i nie ma wypadku, tzn jedziemy dalej jak gdyby nigdy nic. No fakt - cos tam zwolni nam samochod, ale jednak w 3jce ten feeling ze jeden blad, ze uderzysz w tyl samochodu i koniec, to była ta adrenalina. Mam nadzieje ze w piątce wrocą do patentu z trójki ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
[Shinigami] Opublikowano 11 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 11 Lutego 2007 lol xD tak jakby ktorys z poprzednich czterech burnout'ow wyszedl na PC Jak pisałem posta to nie zwróciłem uwagi że nie było nigdy na pieca :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MacOSek Opublikowano 11 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 11 Lutego 2007 :cry: Dominator (...) won't feature a crash mode of any kindŹródło: http://www.gamespot.com/ps2/driving/burnou...;om_clk=mostpop Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
[Shinigami] Opublikowano 18 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 18 Lutego 2007 http://speedmaniacs.de/datenbank.html?id=2...;datum=20070104 A to co znowu ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 18 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 18 Lutego 2007 http://speedmaniacs.de/datenbank.html?id=2...;datum=20070104 A to co znowu ?To jest niemiecka strona o grach. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
[Shinigami] Opublikowano 18 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 18 Lutego 2007 Chodzi mi o zawartość ;] To "Dominator" jest 5 czy to 5 jest 5 ? :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MacOSek Opublikowano 18 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 18 Lutego 2007 Chodzi mi o zawartość ;] To "Dominator" jest 5 czy to 5 jest 5 ? :)Dominator to Dominator, a 5 to 5 :) Burnout Dominator - PS2, PSP Burnout 5 - PS3, X360 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bryken Opublikowano 7 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 7 Marca 2007 no burnout juz wyszedl gral juz ktos ja czekam bo aktualnie konsolki brak :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SeciK Opublikowano 8 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 8 Marca 2007 Nic nadzwyczajnego. Zabawa niezła, jak przy każdym burnoucie, ale tak samo jak przy poprzednich - cholernie szybko się nudzi. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gregor1230 Opublikowano 8 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 8 Marca 2007 (edytowane) Taaaaa, i jest tak samo dynamiczny :lol:No wogóle się nic nie dzieje na ekranie w fo2 lol. Efekty i gameplay dla mnie oraz multi 10 razy lepsze od tych burnaoutów, a jak już to chodziło o cięcie się ;) i plotę , że się nie da zrobić na pc , bo będą warpy hahaha co za banialuki. Edytowane 8 Marca 2007 przez Gregor1230 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 8 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 8 Marca 2007 (edytowane) No wogóle się nic nie dzieje na ekranie w fo2 lol. Efekty i gameplay dla mnie oraz multi 10 razy lepsze od tych burnaoutów, a jak już to chodziło o cięcie się ;) i plotę , że się nie da zrobić na pc , bo będą warpy hahaha co za banialuki.Tak tak, we flatoucie dzieje sie wiecej :lol: Jak ktos chce to wieczorem postaram sie wrzucic filmik z wersji na psp, ale raczej rewelacji nie bedzie :lol: Edytowane 8 Marca 2007 przez Gość Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Ludwiczek Opublikowano 8 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 8 Marca 2007 Tak tak, we flatoucie dzieje sie wiecej :lol: we FO trzeba przynajmniej czasem skręcać no i jeszcze można rozwalać całą planszę :wink: Za to w Burnout rzadko kiedy zdejmuje się klawisz z gazu i nitro a plansza to ściany i barierki ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
apo5 Opublikowano 8 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 8 Marca 2007 (edytowane) Zgodzę się. Flatout 2 na PC ma koronę na głowie i cięzko będzie ją zdjąć. Watpie aby burnout ją udzwignął gdyby zdecydowali się go wydać na PC. Edytowane 8 Marca 2007 przez apo5 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Ludwiczek Opublikowano 8 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 8 Marca 2007 Dla mnie Burnuout to gra typowo konsolowa. Łapiesz pada włączasz X'a siadasz/leżysz na kanapie no i grasz dla rozluźnienia, gra raczej trudna nie jest a jazda jest tam do bólu prosta jak wszystko z resztą. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bryken Opublikowano 8 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 8 Marca 2007 i ta prostota w burnoucie jest genialna przynajmniej dla mnie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 8 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 8 Marca 2007 Na psp ten tytul wyglada zalosnie. Ciutke poprawili poprzednia czesc i nara..... Pogralem moze z 30minut i jak dla mnie nic ciekawego. W sumie nie chce mi sie przechodzic tego samego po raz X. Zaluje troche ze sprzedalem ps2 bo tam pewnie wszystko wyglada slicznie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gregor1230 Opublikowano 8 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 8 Marca 2007 Oki leborg flatout 2 to gra dla zgredów i szachistów nuda i obłuda :D. Dla mnie bez porównania FO2 rządzi zwłaszcza z padem i duuuużym screenem. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Ludwiczek Opublikowano 8 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 8 Marca 2007 Na psp ten tytul wyglada zalosnie. Ciutke poprawili poprzednia czesc i nara..... Pogralem moze z 30minut i jak dla mnie nic ciekawego. W sumie nie chce mi sie przechodzic tego samego po raz X. Zaluje troche ze sprzedalem ps2 bo tam pewnie wszystko wyglada slicznie. Tak samo zareagowałem na 4ke na X'a ;] I też nie chciało mi się go przechodzić po przejściu 3. Wątpię :/ Możliwości PS2 już są dawno wyczerpane więc dużo poprawić nie mogli. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 8 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 8 Marca 2007 Oki leborg flatout 2 to gra dla zgredów i szachistów nuda i obłuda :D. Dla mnie bez porównania FO2 rządzi zwłaszcza z padem i duuuużym screenem.Człowieku, skoncz trolowac bo burnouta to chyba widziales tylko na obrazkach z cdaction (ha! megadiss). Wątpię :/ Możliwości PS2 już są dawno wyczerpane więc dużo poprawić nie mogli.Wystarczyłoby zeby dominator wygladał jak revenge, ktory to byl sliczny :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzegrz Opublikowano 9 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 9 Marca 2007 no niech go chiciaz poprawia pod kątem telewizorów HD bo B:revenge wyglada na takim tragicznie ;/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SeciK Opublikowano 9 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 9 Marca 2007 Co do tel HD - nic nie zmienili. Engine jest dokładnie ten sam co w Revenge. Porozciągane to to i ogólnie ble. ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzegrz Opublikowano 10 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 10 Marca 2007 to widocznie zostanie już tak do smierci PS2, ze GT4 i SC 3 będą królować na tv HD, bo to jedyne gry które wyglądają na nich lepiej niż na CRT... no chyba, ze GoW2 jeszcze raz skopie [gluteus maximus]... sry za ot bo tak praktycznie to nic o nowym burnałcie nie napisałem. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...