Popixs Opublikowano 15 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 15 Lutego 2003 witam, mam w kompie gf2mx400 64mb, w kieszeni 150 zeta, koles kupi odemnie moja karte za 80-90 zl, za ta sume moge nabyc spoko gf4mx, tylko nie wiem czy oplaca mi sie wogole cos takiego, ostrzylem zabki na radka 8500- 9500, ale kupa wyszla z funduszami :x hehe. zastosowanie mojego kompa to counter strike generalnie, bo dreamweaver i szity z adobe mina wszystkim smiegna :D jesli macie jakies ciekawe opcje to bardzo prosze o dzielenie sie nimi... takie do 300-330 PLN :mrgreen: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Popixs Opublikowano 15 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 15 Lutego 2003 szukalem tez gf3, ale: 1. malo ludzi sprzedaje 2. CENA! :/ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
??????? Opublikowano 15 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 15 Lutego 2003 moim zdaniem nie lepiej troche uzbierac i kupic cos co naprawde da kopa :D twoiemu komputerowi :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ChamRyszak Opublikowano 15 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 15 Lutego 2003 Popo ty waflu z takimi rzeczami to się do mnie przychodzi zamiast zaśmiecać to forum... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ChamRyszak Opublikowano 15 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 15 Lutego 2003 Kopne to ja go w głowę. Już wiem po co zabrałes mi g-foraca, bo swojego chciałeś sprzedać kłamco!!!! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Feluke Opublikowano 15 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 15 Lutego 2003 Za tyle to kupisz jedynie MX440. Lepiej dozbieraj do 400zl i kup sobie Radeona 9100 bo na tego GF to szkoda nawet zmieniac z mx400 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Popixs Opublikowano 15 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 15 Lutego 2003 niestety nie, jak zoabczylem ile fpsow ma na gts to zwatpilem w mx Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ChamRyszak Opublikowano 15 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 15 Lutego 2003 Miej na uwadze, że twój mx400 ma 64bitową szynę danych, a w dodatku praktycznie wcale się nie kręci, w porównaniu do niego to prawie każda karta wymiata. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...