Skocz do zawartości
avecezary

Ikonki W Trayu Toshiba M 100-165 Psma1e

Rekomendowane odpowiedzi

witam

zeby to bylo takie proste... :((((

zasranie? raz ukrywa raz nie i pokazuje kilka z ukrycie a raz z ukrycie zadnej :((((

cudawianki :((((

mattnick już Ci wytłumaczył, co masz wpierw odznaczyć; to nie problem laptopa ale umiejętności obsługi komputera :unsure:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

witam

rozbroila mnie TWOJA przenikliwosc :P

rozumiem i szanuje to ze chcesz pomoc ale nie wydawaj tak latwo wyrokow :P

chyba jasno napisalem ze nie ma tu nic do rzeczy czy ukrywa czy nie ( robi sobie co chce i kiedy chce )

zreszta, ukrywanie jest teraz wylaczone !

juz rozne "cuda" robilem i dalej jest to samo :P

dlatego zadalem pytanko: czy ktos juz sie z tym zetknal

P.S.

w zyciu bym nie pomyslal ze takie moze byc rozwiazanie :

to nie problem laptopa ale umiejętności obsługi komputera

Edytowane przez avecezary

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

co sobie robi? samo sobie robi? nie wiesz od czego sa dane ikony? wystarczy sprawdzic, po za tym nie myl pojecia zawsze ukryty z ukryty gdy nie aktywny, bo to dwie inne sprawy i to one sa powodem twojego problemu, cudow nie ma, ikony nie beda sie ukrywac lub nie bo maja takie widzi mi sie, albo ze wzgledu na pogode

a jezeli sadzisz, ze ukrywanie sie ikon lub nie powoduje problem hardwareowy z laptopem to podtrzymuje zdanie poprzednika, ze najwiekszy problem stanowi uzytkownik

Edytowane przez kucyk

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

witam

juz wymiekam...

czekam na porade a nie ocene moich zdolnosci :((((

no i ten belkot:

co sobie robi? samo sobie robi? nie wiesz od czego sa dane ikony? wystarczy sprawdzic, po za tym nie myl pojecia zawsze ukryty z ukryty gdy nie aktywny

nabijacie sobie jakies statystyki czy za "guru" chcecie robic?

lol :PPP

jeszcze raz napisze:

bez wzgledu na "pogode" pore dnia, moj humor i humor okolicznej ludnosci ( jak jestem na "pustkowiu " tez )

po restercie kompa tray ulega dezintegracji czesciowej albo calosciowej :(((

zadne ustawienia "dostosuj powiadomienia" , nie maja na to wplywu

sys po instalce od zera ( obraz z oryginalu )

pojawia sie ta mala dezorganizacja prawdopodobnie po instalce nortona ale nie od razu :(((

jest O.K. przez jakies 2-3 dni ( kilka restartow ) po hibernacji na szczescie jest O.K. i chyba tylko tego bede uzywal tylko co z instalacja nowego softu ( czasami wymaga to restartu )

dzieki wszystkim za zainteresowanie :PP

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

bez wzgledu na "pogode" pore dnia, moj humor i humor okolicznej ludnosci ( jak jestem na "pustkowiu " tez )

po restercie kompa tray ulega dezintegracji czesciowej albo calosciowej :(((

zadne ustawienia "dostosuj powiadomienia" , nie maja na to wplywu

sys po instalce od zera ( obraz z oryginalu )

jakie powiadomienia? o czym ty w ogóle piszesz?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

witam

milo ze ciebie wciagnelo :P

jest sobie mala skrzyneczka

w niej paredziesiat podzespolow

i ta skrzyneczka mnie totalnie wk???ia :((((

zachowuje sie jak dziewica

raz chce a raz nie :P

napisza prosto:

nie jest przewidywalne jak sie uruchomi po restarcie ( nie hibernacja i wstrzymanie sysa )

czasami pokazuje w trayu ikonki

a czasami nie

raz jest full wypas - czyli wszystkie

a raz np. 2: norton i siec wireless :P

nie ma to wplywu na jego dzialanie

wszystko dziala

zeby jeszcze dolozyc do ognia:

jak nie uruchomi sie ( nie pokaze ikonka np: nortona ) to jak uruchomie dany soft to sie ikonka w trayu zaszczepi i juz jest

ale tylko do nastepnego restu :(((

chyba juz bardziej lopatologicznie nie moge napisac :PPP

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

moja rada taka - wywal to [ciach!]o co się Norton zwie, ta firma zatrzymała się w rozwoju swoich produktów w 2003 roku, jeżeli cię to nie przekonuje to popytaj na forum

gdybym był na twoim miejscu to nawet gdyby Norton działał bezawaryjnie to bym go nie używał, nie dopuszczam do myśli sytuacji w którym bym go używał, a on sprawiałby problemy

może tak w ogóle napiszesz co to za Norton?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

witam

nie wiem jakie masz doswiadczenia

ale...

dla ludzi ktorzy sa z kompem na bakier to soft pod tytulem ALLin1 to full wypas i bezpieczenstwo

nortonik jest wbrew opiniom No. 1 na swiecie ( ale tylko jesli chodzi o bezpieczenstwo )

ma full nasluchu i "szpiegow" nawet wsrod ludzi parajacych sie "psuciem" kompa na odleglosc, kupa przedstawicielstw, mrowie ludzikow na "podsluchu"

wiec to ze uwazaja ze jest zly to tak jak z winda - monopolista

byc moze ze to on wali sysa ale, zeby bylo smieszniej to na"imge oryginal" jest wlasnie pan norton ( trial 90 dni )

i znim jest tez to samo

zainstalowalem nortona 2007 i juz wszystko wiesz

P.S.

to nie moj "wynalazek" mam go "pod opieka" sam uzywam IBM i tez nortona - jest spox :PPPP

to nie jedyny lapek ktorym sie zajmuje

ale ten mnie juz do szewskiej pasji doprowadza :((((

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

nasłuch, szpiedzy, mrowie ludzików na "podsłuchu", czy ty jesteś poważny?

ludzie nie lubią Nortona bo jest monopolistą? na jakim ty świecie żyjesz?

Nie chcę mi się tego posyłać dalej, bo była by niezła beka

kończę ten temat bo mnie teraz rozłożyłeś na łopaty całkowicie, używaj dalej tego fantastycznego programu, krzyżyk na drogę, papa

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dobra, zeby nie było. Mam rowniez nortona i czasem identyczny problem. Mam wrażenie, że powoduje to właśnie norton, ale ikonki ostatnio czesciej są niż ich nie ma, więc nie narzekam. Ale bardzo bolesne było, kiedy nie było ikonki od np. managera sieci bezp.

Zaznaczam, ze sprawdzilem - opcja autoukrywania nieaktywnych ikonek jest WYŁĄCZONA. Również win xp he, nis 2k5 (plus jakies protection centre).

NIS nieaktywny, protection center nieaktywne, tylko antywir chodzi i jest dobrze, ale moze to byc kwestia przypadku

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi