Hate To Feel Opublikowano 9 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 9 Lutego 2007 Witam, nosze sie z zamiarem zakupu twardziela do laptopa i w zwiazku z tym jaki jest najwydajniejszy, najszybszy-jednym slowem najlepszy w tej chwili,pojemnosc najlepiej 120GB, i chyba najlepiej by bylo Seagate'a. Pozdro Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maSTHa212 Opublikowano 9 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 9 Lutego 2007 Boze, ile razy jeszcze? Seagate Momentus 5400.3 120GB. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hate To Feel Opublikowano 9 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 9 Lutego 2007 (edytowane) Boze, ile razy jeszcze? Seagate Momentus 5400.3 120GB.-bo w sumie ten ktory mam (tyle ze moj jest chyba ATA)Klik... wydaje sie byc dobry(jakie dane mowia o tym ze jest zapis prostopadly,jaki ma ten moj), ale nie wiem, czy to wina systemu, czy moze dodatkowych partycji FAT dla Media Direct, ale jak klikam szybko po ikonach to czasami otwieraja sie z malym opoznieniem(defragmentowalem i nie mam praktycznie zadnych danych)sam nie wiem co moze byc powodem, albo juz stalem sie uzalezniony i jestem zabardzo przewrazliwiony :P Edytowane 9 Lutego 2007 przez Hate To Feel Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kucyk Opublikowano 9 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 9 Lutego 2007 ten twoj to 5400rpm ale zapis rownolegly, seagate 5400 z zapisem prostopadlym jest mniej wiecej tak wydajny jak dyski 7200rpm (ogolnie) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Free' Opublikowano 9 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 9 Lutego 2007 Ja wzialem hitachi 7200, tyle ze 80. Zapis prostopadly mnie nie przekonal... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kucyk Opublikowano 9 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 9 Lutego 2007 a ja wziąłem 100, no i co z tego jak on chcę 120 :? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Free' Opublikowano 9 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 9 Lutego 2007 a ja wziąłem 100, no i co z tego jak on chcę 120 :?"pojemnosc najlepiej 120GB" dla mnie oznacza, ze moze dokonac rewizji zalozen. Polecam tandem hitachi 7200 plus "whatever" USB/firewire na [ciach!]ly. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...