GenghisKhan Opublikowano 17 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 17 Lutego 2003 na nforcie albo kt333 - ewentualnie kt400 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dudi2003 Opublikowano 17 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 17 Lutego 2003 Przekonaliscie mnie do 8RDA+. jezeli ewentualnie chcialbym podkrecac proca to ile wycisne z mojego Athlona 2000+ Xp ??? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dudi2003 Opublikowano 17 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 17 Lutego 2003 Jescze jedno pytanko... Gdzie w lublinie najtaniej kupic tego Epoxika z + ? Jest w Returnie ale kosztuje 593 zł. Drugie pytanie: Jaki byscie mi polecili wentylatorek na Athlonika 2000+ ??? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
raki Opublikowano 17 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 17 Lutego 2003 Thermaltake Volcano 7+ :-) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Naquim Opublikowano 17 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 17 Lutego 2003 Jescze jedno pytanko... Gdzie w lublinie najtaniej kupic tego Epoxika z + ? Jest w Returnie ale kosztuje 593 zł. Drugie pytanie: Jaki byscie mi polecili wentylatorek na Athlonika 2000+ ??? Połaź po sklepach i po ich stronach WWW (wejdź sobie na lublin.pl a dokładniej do dzialu z linkami do stron www firm komputerowych http://lublin.pl/linki/index.html?id=117) Jezeli ceny nie bendą ci pasowac to polaz po sklepach w których na cennikach nie ma tego Epoxa i powiedz zeby sprawdzili u swojego dostawcy czy jest i po ile, w ciągu kilku dni ci go sprowadzą. Ewentualnie zawsze zostaje ci zamówienie przez internet. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kanghoy Opublikowano 19 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 19 Lutego 2003 Ok co procz Epoxa i Solteka do 550 zł??? na Nforce z Dual DDR i minimum 4xUSB 2.0 ??? moze jakies Abit? Plisa poradźcie bo mam wypalarke teacka ;/ a Epox podobno ma z nią konflikty ;( Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paprotek Opublikowano 19 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 19 Lutego 2003 dzisiaj w jednym z cenników widziałem SOLTEKA 75FRN-L za 438zł...mogl byc podac jakies URL do tego sklepu? :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kanghoy Opublikowano 20 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 20 Lutego 2003 qrna nikt nie pomorze Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...