DiJo Opublikowano 9 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 9 Lutego 2007 cześć :) szukam sterownika, jak w temacie. Ten ze stronki http://rfsd.sourceforge.net/ niestety nie działa zbyt dobrze, co chwile wyświetla bsod i boje sie że uszkodzi mi partycje z linuksem :| Są jakieś inne sterowniki do tego systemu plików? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pietia(lania) Opublikowano 9 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 9 Lutego 2007 takie cus znalazlem : Anways, I here's the best solution: Run some tiny linux with reiserfs and samba support in a virtual machine, and just access the drive via the virtual network. Even better, run it on another PC with gigabit ethernet. Would probably be faster, even, than a windows reiser driver ;D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DiJo Opublikowano 9 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 9 Lutego 2007 znalazłem jeszcze yareg + rfstool ale cuś nie działa pod windowsem :| Mam dysk na usb z partycją reisera i czasem potrzebuje coś od kumpli przegrać na niego. Opcja żeby zformatować na fat32 odpada. Może uda mi sie skombinować jakąś małą dystrybucje na CD żeby kopiować z i na niego :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
YogiCK Opublikowano 9 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 9 Lutego 2007 Z tego co pamiętam to chyba jest jakiś plugin do Total Commandera żeby odczytywał takie partycje. Ale głowy nie dam sobie uciąć. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DiJo Opublikowano 9 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 9 Lutego 2007 Z tego co pamiętam to chyba jest jakiś plugin do Total Commandera żeby odczytywał takie partycje. Ale głowy nie dam sobie uciąć.jest ale tylko do ext2 i 3 ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 9 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 9 Lutego 2007 Do odczytu raiserfs tez jest. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...