kucharz06 Opublikowano 9 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 9 Lutego 2007 mam taki maly propblem... zapowietrzylo mi sie chlodzenie wodne( thermaltake rocket) i nie mam pojecia jak je odpowietrzyc. czy to jest normalne? chlodzenie ma dopiero kilka miesiecy i wczesniej nie bylo z nim zadnych problemow. powietrze dostalo sie do chlodnicy i do rurek przeprowadzajacych plyn. czy ktos moze wie jak z tym sobie poradzic? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
msn Opublikowano 9 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 9 Lutego 2007 Potrząśnij kompem, przechyl go we wszystkich kierunkach, jak widzisz powietrze w wężyku, to ściśnij wężyk przed bąblem, powinien popłynąć sobie dalej. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kucharz06 Opublikowano 10 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 10 Lutego 2007 (edytowane) a co jezeli w wezyku jest bardzo duzo powietrza... wyglada na to jakby pompa wogole nie mogla soebie poradzic z taka iloscia. woda ne prawie stoi w miejscu w tych wezykach, dochodzi do pewnego momentu a pozniej sie zatrzymuje. moze trzeba cala wylac i od nowa uruchomic chlodzenie? caly uklad zapowietrzal sie od kilku tygodni, czy to moze byc jakas usterka? Edytowane 10 Lutego 2007 przez kucharz06 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wegorz91 Opublikowano 10 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 10 Lutego 2007 spuścić wodę z układu i zalać z powrotem. Później weź jakiś stary zasilacz i podłącz go i pompkę i zostaw tak włączone na 1-2H i co jakiś czas włącz i wyłącz pompkę i poruszaj obudową B-) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotralek Opublikowano 10 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 10 Lutego 2007 Poobracaj też chłodnicą bo to w niej najczęściej zbiera się dużo powietrza. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...