netmajor Opublikowano 9 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 9 Lutego 2007 Witam, Zamontowałem sobie wszystko w obudowie i podłączyłem,działa ok,ale dziwi mnie jedno: na dole jest coś takiego jak magnez,taki kawał metalu i od niego odchodzą kabelki dwa,+ i -.Czy mam je pokudłaczyć do Mobo?Czy jest to uziemienie? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
acrobat13 Opublikowano 9 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 9 Lutego 2007 To jest speaker, taki glosniczek przez ktory slyszysz BEEP, jak komp startuje, przechodzi POSTa.... Podlacz go odpowiedni do mobo, chyba ze na mobo masz juz speakera. Wtedy mozsz wyciagnac tego magnesowego klocka. ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
netmajor Opublikowano 9 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 9 Lutego 2007 Aha,bo na płycie widziałem właśnie wejscia na speker,ale nie miałem pojecia co tam wsadzic.. Tnx Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kain Opublikowano 10 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 10 Lutego 2007 Magnez to taki pierwiastek ;-) Jak juz to magnes w tym przypadku. acrobat13 podziwiam Twoja domyslnosc, ja bym nie wpadl o co koledze chodzi. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
netmajor Opublikowano 10 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 10 Lutego 2007 Normalnie brzęczyki są na płycie głównej,a to jest przyczepione do spodu obudowy,wiec wciąż nie moge uwierzyć że to speaker.... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kain Opublikowano 10 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 10 Lutego 2007 Z moich doswiadczen wynika cos zupelnie odwrotnego ;-) Chociaz fakt, coraz wiecej plyt ma juz 'brzeczyki' Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HucK Opublikowano 10 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 10 Lutego 2007 Zrób najlepiej zdjęcie tego, a my Ci powiemy co to (może być telefonem) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
acrobat13 Opublikowano 10 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 10 Lutego 2007 (edytowane) Z moich doswiadczen wynika cos zupelnie odwrotnego ;-) Chociaz fakt, coraz wiecej plyt ma juz 'brzeczyki' Zrób najlepiej zdjęcie tego, a my Ci powiemy co to (może być telefonem) Np moj Asus P5N32-E SLi, calkiem nowa plyta, a nie ma. HucK, kolega już wie co to jest.. Edytowane 10 Lutego 2007 przez acrobat13 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...