abramakabra Opublikowano 15 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 15 Lutego 2003 Wie ktoś skąd można sciągnąć (najlepiej najnowszą wersję) #D Studio Max'a ? Szukalem jej i niemoge znaleźć, a na ich stronie można zamówić tylko CD z demówką. Pozdr. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
funfel Opublikowano 15 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 15 Lutego 2003 wiem ze mozna qpic :) a na kazie jest 3d studio max 5.0 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin Opublikowano 16 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 16 Lutego 2003 W Computer Arts 12/2002 była wersja trail (30 dni) - poszukaj po znajmomych. A jak chcesz *demo* to Kazaa albo muieri.net będą najlepsze:) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GenghisKhan Opublikowano 16 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 16 Lutego 2003 no na kozzie ponoc jest juz 5-teczka tez bede musial pociagnac :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pompej Opublikowano 16 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 16 Lutego 2003 ja ściągam z emule "kopie bezpieczeństwa" i zostało 55mb i nie może ruszyć dalej :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
poca Opublikowano 16 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 16 Lutego 2003 Ja narazie bawię się 3D Studio Max 4, 5 też mam tyle że nie mogę znalęźć do niej "patcha" ;-) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lubmich Opublikowano 16 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 16 Lutego 2003 Mi 5 działa ...ale nie ma do niej jeszcze, żadnych pluginów więc i tak na 4 pracuję. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NetWalker Opublikowano 16 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 16 Lutego 2003 Ja mam w domu 3D Studio Max 5 na 2CD (drugi to przykłady, tutoriale itp) i działa. Pożyczyłem go kumplowi, który pracował wcześniej na poprzedniej wersji - i dużej różnicy nie odczuł... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
palski Opublikowano 16 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 16 Lutego 2003 Pluginy pod 4 w większości poprawnie pracują z 5, a ściągnąć można z Kazy zarówno maxa 5, jak i update do wersji 5.1. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lubmich Opublikowano 16 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 16 Lutego 2003 Mi plugin swifta nie chciał - chyba, że trzeba wymusić instalację i się trochę z nim pobawić. A tak a propo macie jakiś fajny plugin do robienia trawy?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fi5h Opublikowano 17 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 17 Lutego 2003 W 3dsmax5 jest bardzo spora roznica jesli chodzi o wykozystanie shaderow, bo przynajmniej w tej wersji wykorzystuje hehe. Dla posiadaczy radeonow jest wsparcie dla trueform i chodzi na tym wynalazku calkie mfajnie, a przynajmniej sprzetowo dodaje polygonow ladnie i praca w siatce jest bardzo fajna. Dziala ten plugin tez pod 3dsmax 4 i byc moze 3, mozna go zassac ze strony ati. polecam bo bardzo fajny jest i pomocny :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
palski Opublikowano 18 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Lutego 2003 Nie wszystkie pluginy pod czwórkę działają z maxem 5, ale zdecydowana większość, (z tych, które mam, to wszystkie). P.s. Dobra rada pytania odnośnie 3d studio zadawaj np. na www.max3d.pl na pewno uzyskasz więcej odpowiedzi. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...