sdymek8 Opublikowano 10 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 10 Lutego 2007 Przymierzam się do zmiany konfiguracji kompa. Udało mi się już zakupić 7900GS Galaxy, i teraz czas przyszedł na nowe mobo i procesor. Po długich namysłach udało mi się wybrać coś dla mnie ... Będzie to C2D E6400 (przesiadam się z AMD64 3500+ s939). Poszukuje teraz do tego odpowiedniej płyty głównej. Szczerze mówiąc na początku myślałem o Asus Commando ale po przeczytaniu tematu na forum dotyczącego w/w mobo stwierdziłem, że po prostu nie jest warta tych pieniędzy. Bardzo zastanawiam się nad P5N-E SLI. Zależy mi żeby na płycie znalazły się złącza FireWire, Sata2. Bardzo proszę o pomoc w trudnym dla mnie wyborze. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Caleb Opublikowano 10 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 10 Lutego 2007 Asus P5N-E Sli to bedzie chyba optymalne rozwiązanie. SLI + dobre OC + pasywne chłodzenie + wydajność jak na n680i + rozsądna cena. Pasi? :> Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Misioman Opublikowano 10 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 10 Lutego 2007 Masz bardzo dobry sprzęt. Sądzę, że nie wymaga wymiany ale jak chcesz.... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eQ. Opublikowano 10 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 10 Lutego 2007 Potwierdzam. Asus P5N-E Sli. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sdymek8 Opublikowano 10 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 10 Lutego 2007 (edytowane) Masz bardzo dobry sprzęt. Sądzę, że nie wymaga wymiany ale jak chcesz....Czego dotyczyła twoja wypowiedź ? ... Nie prosiłem o rade czy zmieniać graty w kompie czy nie ... Zgodzisz się ze mną ? Prosiłem o rade dotyczącą mobo. Jak widać mi ten sprzęt nie wystarcza, każdy ma inne wymagania ... Jeden się cieszy z 6600GT a drugi narzeka na 7950GTX :D. p.s.-Z czasem przecież muszę na coś WC założyć :D EDIT: Temat można zamknąć ..... kupiłem P5N-E SLi i E6300 ;) Edytowane 15 Lutego 2007 przez sdymek8 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...