Skocz do zawartości
sdymek8

Nowy Procek I Mobo= ... E6400+ ... No Właśnie, Plus Co ? ;]

Rekomendowane odpowiedzi

Przymierzam się do zmiany konfiguracji kompa.

Udało mi się już zakupić 7900GS Galaxy, i teraz czas przyszedł na nowe mobo i procesor.

Po długich namysłach udało mi się wybrać coś dla mnie ... Będzie to C2D E6400 :damage_wall: (przesiadam się z AMD64 3500+ s939).

Poszukuje teraz do tego odpowiedniej płyty głównej. Szczerze mówiąc na początku myślałem o Asus Commando ale po przeczytaniu tematu na forum dotyczącego w/w mobo stwierdziłem, że po prostu nie jest warta tych pieniędzy. Bardzo zastanawiam się nad P5N-E SLI.

Zależy mi żeby na płycie znalazły się złącza FireWire, Sata2.

Bardzo proszę o pomoc w trudnym dla mnie wyborze.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Masz bardzo dobry sprzęt. Sądzę, że nie wymaga wymiany ale jak chcesz....

Czego dotyczyła twoja wypowiedź ? ... Nie prosiłem o rade czy zmieniać graty w kompie czy nie ... Zgodzisz się ze mną ?

Prosiłem o rade dotyczącą mobo. Jak widać mi ten sprzęt nie wystarcza, każdy ma inne wymagania ... Jeden się cieszy z 6600GT a drugi narzeka na 7950GTX :D.

p.s.-Z czasem przecież muszę na coś WC założyć :D

EDIT:

Temat można zamknąć ..... kupiłem P5N-E SLi i E6300 ;)

Edytowane przez sdymek8

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi