Hajdi Opublikowano 10 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 10 Lutego 2007 Co sądzicie o takiej konfiguracji ? Gdzie ewentualnie przed zakupem wprowadzić zmiany ? Niestety nie przekraczając łącznie kwoty 890 PLN. I jeszcze dodatkowe pytanie... Czy może ktoś polecić dobrą ale tanią obudowę ? ***Płyta Główna: Biostar Tforce 6100 AM2 [238zł] ***Procesor: AMD Sempron 3200+ Manila BOX (Socket AM2, 64bit) [233zł] ***Pamięć: DDR2 512MB PC-800 Goodram Pro CL 5 5-5-15 [261zł] ***Chłodzenie procesora: Arctic Freezer 64 Pro [66zł] ***Zasilacz: Fortron 350W [ALLEGRO - 40zł] Ceny z WWW.ZNAK.PL Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eQ. Opublikowano 10 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 10 Lutego 2007 (edytowane) Jak kupujesz dodatkowe chłodzenie wez wersje OEM proca. Za cene tych GoodRamów masz 1Gb A-Datów :wink: Reszta ok. Edytowane 10 Lutego 2007 przez eQ. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hajdi Opublikowano 10 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 10 Lutego 2007 Hmm... tyle, ze w ZNAK.PL nie maja OEM a roznica w cenie i tak jest niewielka wiec nie oplaca mi sie kupowac gdzie indziej ze wzgledu na to ze koszt i tak sie zrowna bo zaplace przesylke z 2 miejsc. A tak kupuje wszystko w 1 sklepie. A co do RAMu to A-Data jest warta uwagi ? I czy oplaca sie kupic ta kosc ktora napisalem ja ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eQ. Opublikowano 10 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 10 Lutego 2007 A co do RAMu to A-Data jest warta uwagi ? I czy oplaca sie kupic ta kosc ktora napisalem ja ?Tak a-daty są godne uwagi :wink: Nie opłaca się. :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...