Xanagaz Opublikowano 10 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 10 Lutego 2007 Poszukałem trochę, ale właściwie nie wiem jak mam zadawać pytania wyszukiwarce w tej sprawie, więc pytam. Mam zainstalowane dwa Win XP, przed uruchomieniem jednego z nich muszę je wybrać (zaraz po poście). Czy da radę wybierać je za pomocą klawiatury podłączonej do USB czy w grę wchodzi tylko podłączona do PS/2? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
YogiCK Opublikowano 10 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 10 Lutego 2007 Jeżeli możesz korzystać z klawiatury USB w BIOSie, to i w menu wyboru systemu powinno chodzić. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xanagaz Opublikowano 10 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 10 Lutego 2007 Właśnie się tak głupio składa, że w BIOSie działa. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kuruś Opublikowano 10 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 10 Lutego 2007 W biosie trzeba zmienić odpowiednią opcję co do tego. Poszukaj na pewno znajdziesz. Teraz nie pamiętam jak się nazywała. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
greg505 Opublikowano 10 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 10 Lutego 2007 keyboard/mouse usb Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xanagaz Opublikowano 11 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 11 Lutego 2007 W BIOSie trzeba przestawić opcje USB Keyboard Support i USB Mouse Support w pozycję [bIOS] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ilmash Opublikowano 6 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 6 Kwietnia 2007 odgrzeje troche topic, ale kumpel mial podobny problem niedawno, w niektorych biosach ta opcja jest zredukowana do zbiorczej 'usb legacy support' o ile dobrze pamietam, ustawienie na 1/on/enabled :P włącza wsparcie dla wszystkich bajerow usb jak mysz i klawiatura ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maniek230 Opublikowano 14 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 14 Kwietnia 2007 W BIOSie trzeba przestawić opcje USB Keyboard Support i USB Mouse Support w pozycję [bIOS] klawiatura podłaczona pod USB w biosie działa natomiast w DOS-ie NIE! Podłącz przez przejsciówkę USB/PS2 i bedzie działac i tu i tu. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ruonim Opublikowano 14 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 14 Kwietnia 2007 klawiatura podłaczona pod USB w biosie działa natomiast w DOS-ie NIE! Podłącz przez przejsciówkę USB/PS2 i bedzie działac i tu i tu. nie trzseba, wlaczasz legacy usb support i hula Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...