Bloody Opublikowano 10 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 10 Lutego 2007 Od bachora lubiłem bawić się w psp:) ostatnio postanowiłem zacząć publikować swoje prace, niestety wszystko co miałem wcześniej poszło się je.... razem z dyskiem :angry: http://www.bgallery.forall.pl/ Co myślicie o tych tapetach ?? i w ogóle o stronce Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamilo23 Opublikowano 10 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 10 Lutego 2007 Tapety nie są złe a strona jak tysiące innych :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Prog Opublikowano 10 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 10 Lutego 2007 Nie ma w niej nic nadzwyczajnego. Tak jak powiedział kamilo23. Zwykły system zarządzania zdjęciami + 8 zdjęć, to o wiele za mało, aby kogoś to poruszyło. Można było się bardziej postarać. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Łukasz Tkacz Opublikowano 4 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 4 Marca 2007 Ja jak panowie wyżej jeżeli chodzi o oryginalność serwisu. Dodam jeszcze że logo nie pasuje za bardzo do reszty strony ponieważ bardzo wyraźnie górny panel odstaje od reszty. To byłoby tyle. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...