Gość x_EP Opublikowano 10 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 10 Lutego 2007 Cześć Mam taki ciekawy problem, mianowicie podczas startu systemu pokazuje mi się logo dfi (takie tam kolorowe :), jednakże na tym logu mam parę różno-kolorowych kropeczek (mam dwa monitory podpięte pod tą samą kartę graficzną i kropki są w tych samych miejscach zawsze, a nawet ostatnio jakby się pokazały się nowe). Dodatkowo w menu bios, przy niektórych opcjach do wyboru, które jak mniemam kiedyś były jako "Enable" albo "Disable", teraz mam np "EnaBle" czy "DisaBle". Dalej niektóre znaczniki w biosie (jakieś trójkąciki przy nazwach podmenu) są jakby szczerbate, tzn brakuje pikselka w nich o tym samym kolorze. W windowsie ostatnio zauważyłem iż czasami przy przeglądaniu stron pojawiają się piksele, zwykle czarne (przy przewijaniu paska strony). Jednak gdy zamknę przeglądarkę i otworzę na nowo - znikają. Zastanawiam się czy może karta graficzna nie jest ona lekkawo uszkodzona, co sądzicie panowie i panie? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Orgiusz Opublikowano 10 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 10 Lutego 2007 1. :arrow: Nie mogles tego napisac w temacie o 7900? :evil: 2. :arrow: Oddawaj na gware zanim szlag trafi calkiem pamieci... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość x_EP Opublikowano 10 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 10 Lutego 2007 Problemy typu kropki raczej zdarzają się też na innych kartach graficznych aniżeli GF 7900 GT dlatego napisałem jak napisałem. Co do reklamacji to chyba zrobię jak mówisz, wpierw sprawdzę tylko na innej karcie graficznej. Chyba że ktoś jeszcze odpowie i napisze cos ciekawego. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sachiel Opublikowano 10 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 10 Lutego 2007 Raz miałem coś podobnego ... to wyglądało jak artefakty w biosie. Sądzę że to coś z temperaturą albo napięciem. W każdym bądź razie raz się pokazało i już nigdy więcej tego na oczy nie widziałem : ) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość x_EP Opublikowano 11 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 11 Lutego 2007 Raz miałem coś podobnego ... to wyglądało jak artefakty w biosie. Sądzę że to coś z temperaturą albo napięciem. W każdym bądź razie raz się pokazało i już nigdy więcej tego na oczy nie widziałem : ) A czy po tym 'jednym razie' przestawiałeś coś w np biosie? :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ige007 Opublikowano 11 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 11 Lutego 2007 aj tez ma czasem taki kropczeki w biosie,i to na rroznych grafach ale takie minmalne czasem tam jakas wiec to chyba jaks przypadlos dfi Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość x_EP Opublikowano 12 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 12 Lutego 2007 Winna była karta graficzna, na innej jest jak być powinno Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sachiel Opublikowano 14 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 14 Lutego 2007 Tak zmieniałem opcje podkręcałem proca dalej :D Poważnie nie wiem co było przyczyną może coś grafice odwaliło co do twoich kropek w grach to chyba artefakty masz : ) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...