Skocz do zawartości
jamal333

Jaka Karta

Rekomendowane odpowiedzi

Witam wszystkich

Jestem nowy i nie znam się na sprzęcie.Mam GFfx5500 128/128 i chcę ją zmienić na jakąś kartę do 300.Karta na złączu AGP x8.Tylko nie mówcie "uzbieraj 50 zł to bedziesz miał lepszą".Może być radek albo GF.Mi tam wsio rybka.Pozdrawiam i za pomoć z góry dzięki.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

hehe super grafa za 300zł :wink:

Poszukaj używanych 6600gt ewentualnie jeszcze 9800pro.

Tylko nie mówcie "uzbieraj 50 zł to bedziesz miał lepszą"

Właśnie... 350zł i masz 7300gt. Warto.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

No chodzi mi o to żeby chociaż na jakichś średnich detalkach pograć.A do używanego sprzętu mnie nie ciągnie.Może wyciągnę od rodziców jeszcze te 50 zł.A może jakieś porday jak szukać,co dobre itp.A o co z zasilaczem chodzi ?

Edytowane przez jamal333

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Prawdopodobnie korzystasz z zasilacza, który dostałeś z obudową. A tej klasy sprzet pod obciążeniem nowych kart szybko może paść i coś ze sobą zabrać.

Edytowane przez YogiCK

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ja kręcić nie będę bo nie umiem.Dzisiaj za moje padełko się brałem i kiedy podkręciłem z 270/400 na 330/410 (pamięć dalej nie chciała iśc) to na 3dmarku 2001se wynik był mniejszy o prawie 100 więc talentu nie mam do tego :D

To się nazywa błąd pomiarowy a nie brak talentu :)

A na Galaxy GF7300GT będziesz mógł się wyszkolic :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

To wkońcu 7300gt czy te 6600gt ?? W głowie mam namotane :D

Bierz 7300GT bo chyba kupujesz karte na przyszłość, a 6600GT to już niestety stara karta ale nadal dobra. Lecz 7300GT pociągnie Ci gry przez dłuższy czas. Decyzja i tak należy do Ciebie to Twoja kasa w końcu.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi