The_judge Opublikowano 18 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Lutego 2003 Widziałeś zdjęcie to sie zastanów to zwykły przedłużacz i to na dodatek podłączony do zsialacza kompa. No nieźle jak coś sie schrzani w tym czymś to cytat "GWARANTUJEMY PEŁNĄ SATYSFAKCJĘ!" jak ci 220V poleci w zasilacz od strony 5 lub 12 V zależy jak to jest sterowane. Pomyśl o konsekwencjach. Ja nie mowie zeby to kupowac. Jednak oni sprzedaja to na masowa skale wiec chyba powinno dzialac, dlatego sie zastanawiam jak to mozna zrobic w domu. Koszt tego nie powinien przekroczyc 10-15z (a to o polowe taniej niz u nich) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mechl!n Opublikowano 19 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 19 Lutego 2003 ZOh1w2- OK- więc ja pisałem o tych tańszych/ogólnodostępnych. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CthulpiSS Opublikowano 19 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 19 Lutego 2003 Widziałeś zdjęcie to sie zastanów to zwykły przedłużacz i to na dodatek podłączony do zsialacza kompa. No nieźle jak coś sie schrzani w tym czymś to cytat "GWARANTUJEMY PEŁNĄ SATYSFAKCJĘ!" jak ci 220V poleci w zasilacz od strony 5 lub 12 V zależy jak to jest sterowane. Pomyśl o konsekwencjach. cóż - koziolek_pl, jeśli jest to sterowane tanim przekaźnikiem, to ... nie mam szans żeby to 220V "poleciało" na linię 12 czy też 5 V - wnoszę to patrząc na przekaźnik za 3,50 PLN o którym pisałem powyżej. Nota bene "koszt" takiej sterowanej listwy = koszt listwy + przekaźnik (3,50) + koszt kabelka (grosze) + koszt molexa (grosze) ... i mamy "model" o obciążalności 220V 10A Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...