djtomas Opublikowano 10 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 10 Lutego 2007 Witam! Przy odpalaniu program wyświetla mi błąd: i progs nie chce się odpalić :/ poratuje ktoś jak sobie z tym poradzić? POzdr. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 10 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 10 Lutego 2007 Kolejny problem typu: "Witam Przy odpaleniu programu wyświetla się błąd. W komunikacie jest napisane co mam zrobic, ale nie będe tego robił, załoze temat na forum" Moze jednak zrobisz to co masz napisane w informacji o błędzie? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
djtomas Opublikowano 10 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 10 Lutego 2007 wykonałem wszystkie zalecane czynności i problem nie ustaje POzdr. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Złodziej Opublikowano 10 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 10 Lutego 2007 Jeśli zrobiłeś wszystko, to jedyne co tam jest nie opisane, a może pomóc to ściągnąć oddzielnie samą bibliotekę. Jeśli i to nie pomoże to problem rozwiązany - na Twoim komputerze nie działa i już... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...