_Vip_ Opublikowano 15 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 15 Lutego 2003 Czy ktos mial w lapach ten telefonik ?? Slyszalem ze jest kur*wsko powolny :? Jednak kolorowy wyswietlacz atrakcyjny wyglad i przystepna cena sprawia ze jest to kuszaca propozycja.Ale jesli naprawde jest wolny to doopa zbita.Jak cos wiecie na ten temat to piszcie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yossarian Opublikowano 15 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 15 Lutego 2003 panna mojego kumpla go miala (moze jeszcze ma :D ?? ) i faktycznie nazekala ze wolny.... jutro bede sie z na widzial to sie spytam i napisze Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Vip_ Opublikowano 15 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 15 Lutego 2003 panna mojego kumpla go miala (moze jeszcze ma :D ?? ) i faktycznie nazekala ze wolny.... jutro bede sie z na widzial to sie spytam i napisze Bede Ci wdzieczny :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RyPeR Opublikowano 15 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 15 Lutego 2003 no rzeczywiscie cena jest kuszaca w erze, sam kolorowy wyswietlacz zacheca :) Podejrzewam ze jest wolna, jak wiekszosc Motorolek Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
irnlng Opublikowano 15 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 15 Lutego 2003 moja matka ma taki. straszne gowno. nie zauwazylem czy jest powolny, ale na pewno: - wszystkie opcje w menu sie nie mieszcza na ekranie i ciezko cokolwiek znalezc. - czasem w ogole nie dzwoni dzwonek (dobrze ustawiony) - glowne menu ma z 15 pozycji i znajdz tu cos... kompletny kosmos/ - sam sie wylacza czasem - wlacza sie ponad minute - jak ustawisz tlo, to nic nie widac z napisow - jest OGROMNY! - gry sa w wersji demo, za cale trzeba placic Matka stwierdzila, ze jej 3310 byla lepsza. Tez uwazam, ze jest pare fajniejszych telefonow (se t68, albo t300) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Vip_ Opublikowano 15 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 15 Lutego 2003 moja matka ma taki. straszne gowno. nie zauwazylem czy jest powolny, ale na pewno: - wszystkie opcje w menu sie nie mieszcza na ekranie i ciezko cokolwiek znalezc. - czasem w ogole nie dzwoni dzwonek (dobrze ustawiony) - glowne menu ma z 15 pozycji i znajdz tu cos... kompletny kosmos/ - sam sie wylacza czasem - wlacza sie ponad minute - jak ustawisz tlo, to nic nie widac z napisow - jest OGROMNY! - gry sa w wersji demo, za cale trzeba placic Matka stwierdzila, ze jej 3310 byla lepsza. Tez uwazam, ze jest pare fajniejszych telefonow (se t68, albo t300) Dzieki.Wiec teraz zaczynam zbierac na Nokie 6610 :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
poca Opublikowano 16 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 16 Lutego 2003 A może ktoś ma do sprzedania T68i za przystępną cene? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KWS89 Opublikowano 16 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 16 Lutego 2003 Polecam Trium Eclipse... Telefonik git ale MMS brak(obsługuje .gif .jpg .tif .wbmp) Można też założyć grafikę jako własną tapetę Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
poca Opublikowano 16 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 16 Lutego 2003 Sprzedasz? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KWS89 Opublikowano 16 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 16 Lutego 2003 449 zł w Tak Taku, 49zł. w Nowa Era moja. A pozatym używam go od 2 miechów...Wienc jeszcze nie sprzedam... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
poca Opublikowano 16 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 16 Lutego 2003 Chodziło mi o "czysty" telefon. Abonament już mam. Stary ma nowego Communicatora - szajs! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...