Greg Opublikowano 10 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 10 Lutego 2007 Witam. Właśnie reanimuje komputer znajomych z działalności małoletnich użytkowników. Nie wiem jakim sposobem ,ale została przestawiona kolejność działań w menu dysków, CD , DVD i dyskietek. Klikając prawym klawiszem myszki na dysk C i D na pierwszej pozycji , wytłuszczone , widnieje opcja "Wyszukaj...". Przy dysku E zniknęła przypisana ikonka ,jest tylko taka nic nie określająca i w menu jest na pierwszym miejscu "Autoodtwarzanie" . Oczywiście pisze o ikonkach w "Mój komputer". Jak i gdzie to zmienić oraz jak ustawić normalną ikonę do dysku E? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Greg Opublikowano 13 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 13 Lutego 2007 OK. Udało mi się w necie znaleźć informację jak sobie poradzić z menu kontekstowym dysków i już jest dobrze. Niestety nadal mam brak ikonki ostatniej partycji. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...