Skocz do zawartości
McBenner

Drukarka w cenie ok. 600 zl

Rekomendowane odpowiedzi

Mam teraz xeroxa 750, ktory niejednokrotnie doprowadzil mnie do k.urwicy. Mam juz go dosc. Chce kupic nowa drukarke ktora bedzie naprawde porzadna i nie psula sie co chwile. Mam na oku HP DeskJet 5550: http://www.sklep.hp.com.pl/shop/product.as...asp?StockID=565

Czy ktos ma jeszcze jakies pomysly, moze jakies inne drukarki? Poza tym moze ktos jest wlascicielem wlasnie tej drukarki i moglby podzielic sie spostrzezeniami z uzytkowania.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

HP 845c Polecam nie tylko ze mam ale za to ze jest ogółem bardzo dobra. Jest juz nowszy model od niego (920??) ale jest droższy pewnie o około 100 (juz jakis czas temu kupowałem wic neiwiem jak jestteraz)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

:arrow: ja obecnie uzytkuje Canona BJC 2000 i jest to totalny syf. jezeli mialbym zmieniac drukarke to wlasnie na HP 5550 lub HP 3820. dlaczego? widzialem juz wiele wydrukow HP i wszystkie sa niesamowicie czyste i ostre. moze inwestycja jest kosztowna, ale napewno warto...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

HP 5550 swietna drukarka!!! sam ja niedawno kupilem!! jakosc zdjec rewelacyjna!!! szybka i uwaga przede wszystkim baaardzo tania w eksploatacji bardzo latwo napelnia sie tusze zwykla strzykawka!! wiec tusz czarny napelnisz za okolo 15-20 zl :D wiec chocby z tego powodu warto ja kupic.

pozdrav

Lagier

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

HP 845c Polecam nie tylko ze mam ale za to ze jest ogółem bardzo dobra. Jest juz nowszy model od niego (920??) ale jest droższy pewnie o około 100 (juz jakis czas temu kupowałem wic neiwiem jak jestteraz)

:lol: :lol: :lol: chyba cos ci sie poknocilo HP 920 wyszedl juz ze sprzedazy pod koniec wakacji teraz jest jego nastepca HP DJ 3325

pozdrav

Lagier

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ja uzywam raczej laserowek (1100A), ale widzialem 5550 w akcji i bylem szokowany jakoscia (oczywiscie na plus).

HP swietna firma ale poszukaj jakis testow na necie jak z kosztami eksploatacji bo z tym czasem przeginaja.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

jak nie chcesz dużo wydac to bierz hapeka 3820, duże cartridże, soczysty wydruk i szybko drukuje- porównywałem z canonem i320 i lexmarkiem z45, chodziaż lexmark też nie najgorzej ale jednak gorzej od hapeka, a jak masz za dużo kasy to weż hp5550 tez nie będziesz żałował...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Na drukarke moge wydac okolo 600 zl, wiec hp 5550 jeszcze sie miesci. Jedyne co mnie teraz zastanawia to czy koszty eksploatacji 5550 beda wyzsze od nizszego modelu.

beda mniejsze, tusz na gieldzie jest po ok.100 zl z tego co oststanio widzialem

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

powtarzam tusz napelnisz za grosze wystarczy ze zerwiesz naklejeke z gornej czesci pojemnika z tuszem i oczom twoim ukaza sie ogromne dziurki gdzie spokojnie mozesz napelniac (sprawdzone!!!!) tyczy sie to tuszu czarnego jak i koloru tylko w kolorze musisz sprawdzic ktora dziurka jest dla jakiego koloru (mozesz to zrobic np.: zapalka). Powtarzam tusz czarny napelniasz za okolo 15-20 zl!!!!!!!! Wydruk jest nadal idealny!!!! W 3820 jest juz z tym troche gorzej ale jak mowia koledzy wszystko sie da napelnic ;) :). Aha 3820 nie ma rozpoznawania nawierzchni przez to jej wydruki niestety ustepuja jakoscia 5550 tez stalem przed tym trudnym wyborem ale teraz juz nie zamienialbym sie na zadna inna :)

pozdrav

Lagier

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

:lol: :lol: :lol: chyba cos ci sie poknocilo HP 920 wyszedl juz ze sprzedazy pod koniec wakacji teraz jest jego nastepca HP DJ 3325

pozdrav

Lagier

Po prostu, nie pamiętałem :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

tylko trzymaj sie z dala od Lexmarków bo cie koszty tuszu zjedzą

duzo zuzywaja ale bez przesady:P

Nie samo to ile zuzywaja ale ile kosztuja. Przeciez to sa jedne z najdrozyszch tuszow jak nie najdrozesz.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

oryginalny tusz (na przykladzie z65) czarny - w okolicy 120 złotych (wgk podziemie), kolor kolo 140. na wgk weekend da sie i taniej.

wiec ? co tak strasznie drogiego ?

bo jakos jak uzywalem HPka to nie zauwazylem zeby byly duzo tansze ?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

• Dodaj nową pozycję...