Skocz do zawartości
regaciarz

Modecom Lcd Box

Rekomendowane odpowiedzi

potrzebuję jakiegoś regulatora obrotów i termometru, zainteresowałem się ta pozycją, ale podobno nie pasuje on do każdej obudowy, czy bedzie pasowac do czegoś takiego:

Dołączona grafika

jest to jakiś codegen sprzed ok. 2 lat, jeśli ktoś posiada taki panelik to niech się wypowie, w jakim stopniu reguluiją się wentylatory, jak zły dział to wielkie sorry

Edytowane przez regaciarz

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

[

jest to jakiś codegen sprzed ok. 2 lat, jeśli ktoś posiada taki panelik to niech się wypowie, w jakim stopniu reguluiją się wentylatory, jak zły dział to wielkie sorry

Dział wyglada na dobry .... co moge powiedziec mam taki Panel w chiftecu wlasnie LCD BOX zwykly wysietlacz LCD taki jak w taniej obudowie tracer xeno czy inne tego typu ...w kazdym razie czy wejdzie do codegena nie mam pojecia teoretycznie pownieniem w koncu to 5,25 jednakze moga byc male roznice.. w pracy skladam kompy na modecomach i na tracerach do nich ten panel wchodzi bez problemow do Chifteca juz gorzej nie mogle zamotowac zaslepki ktora jest z przod tego LCD-eka...

p.s takze tylko metoda chybil-trafil no chyba ze ktos to motował w codegenie.. .

regulator wentylatora jest 3- poziomowy low-medium-high

Edytowane przez marcell

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

chrzest

uno: to coś nie widać "tej" propozycji...

duo: chyba chodziło o przybliżone minimalne napięcie zasilania wentylatora...

aha, i tak fotka taka wyedytowana, w sam raz do oglądania

Edytowane przez msn

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

http://sklep.komputronik.pl/pelny.php?id=30239

mam i nie polecam - beznadzieja odgadzetowiona...

zegarek który pika jak sobie ustawisz alarm nie NA GODZINĘ a na czas pracy komputera (nie wyświetla godziny - to tylko stoper)

Czujniki termiczne znikomej wartości które trzeba docinać z osłonki bo nie podaja właściwych wartości.

Regulacja obrotów wentylatora 3 stopniowa. ok 800, 1400, 2200 (w zaleznosci od wentyla)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi