regaciarz Opublikowano 10 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 10 Lutego 2007 (edytowane) potrzebuję jakiegoś regulatora obrotów i termometru, zainteresowałem się ta pozycją, ale podobno nie pasuje on do każdej obudowy, czy bedzie pasowac do czegoś takiego: jest to jakiś codegen sprzed ok. 2 lat, jeśli ktoś posiada taki panelik to niech się wypowie, w jakim stopniu reguluiją się wentylatory, jak zły dział to wielkie sorry Edytowane 10 Lutego 2007 przez regaciarz Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcell Opublikowano 10 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 10 Lutego 2007 (edytowane) [ jest to jakiś codegen sprzed ok. 2 lat, jeśli ktoś posiada taki panelik to niech się wypowie, w jakim stopniu reguluiją się wentylatory, jak zły dział to wielkie sorry Dział wyglada na dobry .... co moge powiedziec mam taki Panel w chiftecu wlasnie LCD BOX zwykly wysietlacz LCD taki jak w taniej obudowie tracer xeno czy inne tego typu ...w kazdym razie czy wejdzie do codegena nie mam pojecia teoretycznie pownieniem w koncu to 5,25 jednakze moga byc male roznice.. w pracy skladam kompy na modecomach i na tracerach do nich ten panel wchodzi bez problemow do Chifteca juz gorzej nie mogle zamotowac zaslepki ktora jest z przod tego LCD-eka... p.s takze tylko metoda chybil-trafil no chyba ze ktos to motował w codegenie.. . regulator wentylatora jest 3- poziomowy low-medium-high Edytowane 10 Lutego 2007 przez marcell Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
regaciarz Opublikowano 10 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 10 Lutego 2007 regulator wentylatora jest 3- poziomowy low-medium-hightyle to ja wiem, chodziło mi o przybliżone wartości, do jakich hamuje wentylator( v) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
msn Opublikowano 10 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 10 Lutego 2007 (edytowane) chrzest uno: to coś nie widać "tej" propozycji... duo: chyba chodziło o przybliżone minimalne napięcie zasilania wentylatora... aha, i tak fotka taka wyedytowana, w sam raz do oglądania Edytowane 10 Lutego 2007 przez msn Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Galago De Codi Opublikowano 20 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 20 Lutego 2007 http://sklep.komputronik.pl/pelny.php?id=30239 mam i nie polecam - beznadzieja odgadzetowiona... zegarek który pika jak sobie ustawisz alarm nie NA GODZINĘ a na czas pracy komputera (nie wyświetla godziny - to tylko stoper) Czujniki termiczne znikomej wartości które trzeba docinać z osłonki bo nie podaja właściwych wartości. Regulacja obrotów wentylatora 3 stopniowa. ok 800, 1400, 2200 (w zaleznosci od wentyla) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...