Hard-Pc Opublikowano 10 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 10 Lutego 2007 Proszę o ocenę, i poddanie testom strony: iRozrywka.pl - sprawimy, że się uśmiechniesz We wstępnej wersji serwisu prym wiodą filmiki, jako dodatek teksty i zdjęcia. W przyszłości gry online oraz MP3 - i Bóg wie co jeszcze. Kilka opcji jest niedopracowanych, wiele linii kodu można zoptymalizować, jednak serwis działa. To czego mi brakuje to dodawanie obrazków w innych formatach niż JPG (mam nadzieję niebawem się pojawi), bardziej rozbudowana wyszukiwarka, i kilka opcji dla userów, np: subskrypcja itp. ale o tym później. Zachęcam wszystkich do uzupełniania strony materiałami i wyrażania swoich opinii. nieco bardziej zaawansowanych programistów proszę o podjęcie próby włamania / wyłapania ewentualnych luk i zgłoszenia ich. Z góry dziękuję, zachęcam do rejestracji i zgłaszania Waszych pomysłów. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawkow Opublikowano 10 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 10 Lutego 2007 warto dodać, że to ja jestem autorem serwisu, Lex mi tylko pomaga :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
evocati Opublikowano 10 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 10 Lutego 2007 Podczas ogladania filmow strona sie rozwala. Przegladarka : FF Pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hard-Pc Opublikowano 10 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 10 Lutego 2007 Podczas ogladania filmow strona sie rozwala. Przegladarka : FF Pozdrawiam Zaktualizuj do najnowszej wersji, testowaliśmy na IE, Oprze i FF (najnowsza wersja) wszystko jest w jak najlepszym porządku Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawkow Opublikowano 10 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 10 Lutego 2007 Przepraszam, to był chwilowy, 30 sekundowy błąd który już został naprawiony, stronka działa tak jak powinna. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamilo23 Opublikowano 10 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 10 Lutego 2007 Powtórzę to jeszcze raz. Jest takich stron mnóstwo. Nic wielkiego <_< Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hard-Pc Opublikowano 10 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 10 Lutego 2007 Powtórzę to jeszcze raz. Jest takich stron mnóstwo. Nic wielkiego <_<A gdzie już to powtarzałeś :E Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawkow Opublikowano 11 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 11 Lutego 2007 Lexus, ogarnij sie - nie chce to nie wchodzi. Jego sprawa. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
poca Opublikowano 11 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 11 Lutego 2007 Layout mnie odrzuca. Rozrywkowy sajt, a wygląda jak strona zakładu pogrzebowego. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Prog Opublikowano 11 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 11 Lutego 2007 poca ma rację. Lay kompletnie nie pasuje do rozrywkowych aspiracji waszego serwisu. Ogólnie strona nie zachwyca czymś szczególnym, nic nowego nie wnosi. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Soft-PC Opublikowano 12 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 12 Lutego 2007 Tematyka ciekawa ale dużo jest juz takich stron, poprawcie jeszcze troche layt i bedzie git, życze szybkiego rozwoju koledzy :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jonas Opublikowano 12 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 12 Lutego 2007 Taka tam kompilacja z YouTube i VideoGoogle, trudno tu więc o orgazmiczne zachwyty. Layout byłby moim nieskromnym zdaniem lepszy, gdyby to czarne na górze było jaśniejsze, poza tym przejrzystości czy też nawigacji nic nie mogę zarzucić. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...